Avraam a ascultat!

Prin credință Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc, pe care avea să-L ia ca moștenire, a ascultat, și a plecat fără să știe unde se duce.- Evrei 11:8

Acum mulți ani fratele meu mai mare, care locuia în Spania, mi-a spus să merg să locuiesc acolo la el. Credeți ca a fost ușor să plec într-un loc necunoscut? Nu văzusem niciodată acea țară, nu cunoșteam limba acelei țări, dar pentru că aveam încredere în el am plecat să locuiesc acolo departe.

Avraam a plecat să își primească moștenirea, acolo unde L-a trimis Dumnezeu, pentru că era prietenul lui și avea încredere totală în El. Și ascultarea lui Avraam a fost „contagioasă” , împreună cu el au plecat și cei mai apropiați. Atunci când asculți de Dumnezeu vei influența și pe cei de lângă tine să o facă.

Când Dumnezeu îți vorbește trebuie să asculți, pentru că locul în care El dorește să fi, este locul cel mai fericit de pe pământ!


Livia Petreacă, Ghid – Conferinta Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor