Urmează-L pe Dumnezeu

  Ea a numit Numele Domnului care-i vorbise: „Tu ești Dumnezeu care mă vede!”Căci a zis ea: „Cu adevărat, am văzut aici spatele Celuice m’a văzut!” – Geneza 16:13

  Când viața îți mijește înainte, iar tinerețea țese aripi viitorului, lucrurile și întâmplările au, parcă, o altă dimensiune, una visată, proporțională cu sufletul flămând. Eram în primul meu an la Cluj, cu 30 de ani în urmă, și descopeream imensitatea orașului. Mergând într-o zi prin centru, mă trezesc în fața ochilor cu… o pereche de picioare, mari cât mine! Instinctiv, am ridicat ochii în sus și am văzut un colos.

  Era Ghiță Mureșan, celebru baschetbalist la vremea aceea, 2,37 m înălțime! Uluiala din mintea mea, emoția, senzația de dominare pe care o emana, m-au făcut să-l privesc cu respect și puțină teamă, iar pe mine să mă văd și mai mic decât eram. Dumnezeu a spus că nu poate omul să-i vadă fața și să trăiască, însă acesta, firavă creatură, a tânjit mereu să atingă măcar umbra Lui, să-L perceapă sub o formă cât mai traductibilă în… Credință!

  Uimirea în fața Creatorului, nestăpânita dorință după El, ne crește, zi după zi, plăcerea așteptării venirii Lui. Tot ce lasă Dumnezeu în urmă, nu poate fi decât minunat! Chiar și din spate, atrage la Sine și chemă la lumină. Fiți voi cei ce-L caută, pentru că El se lasă descoperit!


  Ureche-Niculai Dinu, Colaborator – Transilvania de Nord

  Urmează-L pe Dumnezeu - 2020. Ea a numit Numele Domnului care-i vorbise: „Tu ești Dumnezeu care mă vede!”Căci a zis ea: „Cu adevărat, am văzut aici spatele Celuice m'a văzut!” - Geneza 16:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...