Șchiop dar viu!

Răsărea soarele cînd a trecut pe lângă Peniel. Însă Iacov șchiopăta din coapsă. – Geneza 32:31

Ți s-a întâmplat să te lovești încât să te miști greu, cu durere? Dar când te gândești că acea durere se datorită neascultării… Mama, tata ți-au spus. Instructorii ți-au spus. Dumnezeu te-a avertizat de multe ori. Dar tu? Chiar dacă ai greșit, nu dispera. Dumnezeu te iubește! Iacov a înțeles acest lucru și nu a renunțat. A luptat cu Îngerul și a ieșit biruitor și viu!

I-ați timp încă din revărsatul zorilor să-I spui lui Dumnezeu, în rugăciune, toate frământările, ofurile, ispitele cu care te confrunți. Cere-I ajutorul!

În Patriarhi și Profeți cap.17 El spune: „Voi căuta pe cea pierdută, voi aduce înapoi pe cea rătăcită, voi lega pe cea rănită și voi întări pe cea slabă…Ezechiel 34,16.

De același autor

Ascultă!

Next Level

Este promisiunea lui Dumnezeu! „El întărește pe cea slabă, alină suferințele, strânge mieii (exploratorii) în brațele Sale și-i poartă la sânul Său.”

Îl vei lăsa mult să te aștepte cu brațele deschise? El, Mântuitorul, Salvatorul – vrea să te ducă în siguranță Acasă.

Dragă exploratorule îți doresc ca acel răsărit de soare, care încet, încet va lumina tot văzduhul – Venirea Domnului Isus – Soarele nostru – să te găsească la adăpost în brațele Sale!


Zina Pîrvu, Ghid – Banat

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Șchiop dar viu! - Devotional explo. Răsărea soarele cînd a trecut pe lângă Peniel. Însă Iacov șchiopăta din coapsă. - Geneza 32:31 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.