Șchiop dar viu!

  Răsărea soarele cînd a trecut pe lângă Peniel. Însă Iacov șchiopăta din coapsă. – Geneza 32:31

  Ți s-a întâmplat să te lovești încât să te miști greu, cu durere? Dar când te gândești că acea durere se datorită neascultării… Mama, tata ți-au spus. Instructorii ți-au spus. Dumnezeu te-a avertizat de multe ori. Dar tu? Chiar dacă ai greșit, nu dispera. Dumnezeu te iubește! Iacov a înțeles acest lucru și nu a renunțat. A luptat cu Îngerul și a ieșit biruitor și viu!

  I-ați timp încă din revărsatul zorilor să-I spui lui Dumnezeu, în rugăciune, toate frământările, ofurile, ispitele cu care te confrunți. Cere-I ajutorul!

  În Patriarhi și Profeți cap.17 El spune: „Voi căuta pe cea pierdută, voi aduce înapoi pe cea rătăcită, voi lega pe cea rănită și voi întări pe cea slabă…Ezechiel 34,16.

  Este promisiunea lui Dumnezeu! „El întărește pe cea slabă, alină suferințele, strânge mieii (exploratorii) în brațele Sale și-i poartă la sânul Său.”

  Îl vei lăsa mult să te aștepte cu brațele deschise? El, Mântuitorul, Salvatorul – vrea să te ducă în siguranță Acasă.

  Dragă exploratorule îți doresc ca acel răsărit de soare, care încet, încet va lumina tot văzduhul – Venirea Domnului Isus – Soarele nostru – să te găsească la adăpost în brațele Sale!


  Zina Pîrvu, Ghid – Banat

  Șchiop dar viu! - 2020. Răsărea soarele cînd a trecut pe lângă Peniel. Însă Iacov șchiopăta din coapsă. - Geneza 32:31
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...