Articolul precedentIsten a javunkat akarja
  Articolul următorUnde ești?

  Dincolo de puterile tale

  Prin credință a pomenit Iosif, cînd i s’a apropiat sfîrșitul, de ieșirea fiilor lui Israel din Egipt, și a dat porunci cu privire la oasele sale. – Evrei 11:22

  Era luna Mai, 2015 când pentru prima dată în viața mea alergam la semimaraton-ștafetă. Experiența din jurul cursei mi-o amintesc fiind cu adevărat memorabilă. Au urmat o altă ștafetă în 2016 și alte trei semimaratoane. De fiecare dată am gustat din plin atmosfera plăcută a cursei, a susținerii reciproce, a gândului de a renunța, a gustului plăcut de a duce la bun sfârșit un lucru solicitant. 

  Și pană la urmă aceasta este “medalia” – gustul victoriei. Numai că oricât de populare sunt semi și maratoanele din ultimii ani, nu toți termină cursa. 

  Într-o dimineață, ascultând niște gânduri propuse de Seth Godin, am făcut cunoștință cu ideea aceasta: „unde îți poziționezi linia de finish?”. 

  In maratonul minunilor, Iosif se apropia de ultima sută – de zona surprizelor. Pe ultima sută se pierd și se câștigă medaliile. Iată-l pe Iosif văzând linia de finish. Dar ceva din el îl face să privească dincolo de final. Dincolo de piramide, faraoni și sarcofage era adevărata linie de sosire pentru care Iosif se luptase toată viața lui. 

  Cu ultimele puteri, după strădanii și efort susținut, ridică-te și azi pentru luptele vieții tale! Suplimentul alimentar cu care te îndemn să te hrănești pentru performanțe veșnice se numește Cre-din-ța! Iar acum, hai! Sus! Ai o luptă de dus și tot cerul te așteaptă la finish!


  Nițu Daniel, Conducator de Zona – Muntenia

  Dincolo de puterile tale - 2020. Prin credință a pomenit Iosif, cînd i s'a apropiat sfîrșitul, de ieșirea fiilor lui Israel din Egipt, și a dat porunci cu privire la oasele sale. - Evrei 11:22
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...