Articolul precedentIsten a javunkat akarja
  Articolul următorUnde ești?

  Dincolo de puterile tale

  Prin credință a pomenit Iosif, cînd i s’a apropiat sfîrșitul, de ieșirea fiilor lui Israel din Egipt, și a dat porunci cu privire la oasele sale. – Evrei 11:22

  Era luna Mai, 2015 când pentru prima dată în viața mea alergam la semimaraton-ștafetă. Experiența din jurul cursei mi-o amintesc fiind cu adevărat memorabilă. Au urmat o altă ștafetă în 2016 și alte trei semimaratoane. De fiecare dată am gustat din plin atmosfera plăcută a cursei, a susținerii reciproce, a gândului de a renunța, a gustului plăcut de a duce la bun sfârșit un lucru solicitant. 

  Și pană la urmă aceasta este “medalia” – gustul victoriei. Numai că oricât de populare sunt semi și maratoanele din ultimii ani, nu toți termină cursa. 

  Într-o dimineață, ascultând niște gânduri propuse de Seth Godin, am făcut cunoștință cu ideea aceasta: „unde îți poziționezi linia de finish?”. 

  In maratonul minunilor, Iosif se apropia de ultima sută – de zona surprizelor. Pe ultima sută se pierd și se câștigă medaliile. Iată-l pe Iosif văzând linia de finish. Dar ceva din el îl face să privească dincolo de final. Dincolo de piramide, faraoni și sarcofage era adevărata linie de sosire pentru care Iosif se luptase toată viața lui. 

  Cu ultimele puteri, după strădanii și efort susținut, ridică-te și azi pentru luptele vieții tale! Suplimentul alimentar cu care te îndemn să te hrănești pentru performanțe veșnice se numește Cre-din-ța! Iar acum, hai! Sus! Ai o luptă de dus și tot cerul te așteaptă la finish!


  Nițu Daniel, Conducator de Zona – Muntenia

  Dincolo de puterile tale - 2020. Prin credință a pomenit Iosif, cînd i s'a apropiat sfîrșitul, de ieșirea fiilor lui Israel din Egipt, și a dat porunci cu privire la oasele sale. - Evrei 11:22
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...