Articolul precedentAz Úr megjeleníti magát
  Articolul următorCum a devenit Lucifer Satana

  Spirit matern

  Sora copilului pândea la o depărtare oarecare, ca să vadă ce are să i se întâmple. – Exodul 2:4

  După moartea doamnei Ann Reeves Jarvis in 1908, fiica ei Anna Jarvis a căutat o modalitate prin care să organizeze o omagiere a mamelor de pretutindeni pentru tot ceea ce fac ele. Prin urmare, prima sărbătorire a mamelor a avut loc în 1908 în clădirea bisericii Metodiste din Grafton, West Virginia. Curând mii de alte persoane au preluat ideea.

  Președintele Woodrow Wilson a proclamat-o în 1914 Ziua oficială a mamelor, sărbătorită în a doua duminică din martie, indiferent de dată.

  La scurt timp după oficializare, Ziua Mamei devine extrem de comercializată fapt ce o face pe Anna Jarvis să militeze împotriva propriei invenții. Mai mult, Anna nu a fost niciodată căsătorită deci nu s-a putut bucura de această sărbătoare. Își găsește finalul într-un azil începând cu 1940.

  Cum ar fi lumea fără spiritul matern? Iat-o pe Miriam pândind parcursul sinuos al micuțului Moise. Nu-i este mamă dar ceva din ea o face să nu se despartă de prunc.

  Trăim într-o lume pe care nu vreau s-o fardez deloc, nici cu fond de ten. De aceea afirm faptul că în lumea de azi cuvintele „mamă” și „spirit matern” nu se combină mereu afirmativ. De nașteri nu ducem lipsă, deci azi voi milita pentru spiritul matern.

  Miriam,… Gabriela, Elena, Roxana… ești soră, verișoară, mătușă? Nu uita de spiritul pus de Dumnezeu în tine!

  Nițu Daniel, Conducator de Zona – Conferința Muntenia

  Spirit matern - 2020. Sora copilului pândea la o depărtare oarecare, ca să vadă ce are să i se întâmple. - Exodul 2:4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...