Miriam/Maria

Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: „Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? ” „Du-te „, i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. – Exodul 2:7

Știu din experiență ce înseamnă ca cineva să aibă grijă de frații mai mici. Am fost de toți cinci copii și am avut două surori și doi frați mai mici. Întotdeauna copilul cel mai mare împarte cu părinții povara purtării de grijă a celor mici.

În familia lui Amram și Iochebed se nasc trei copii: Miriam/ Maria, Aaron și Moise. Maria, văzând că rugile ei și ale părinților au fost ascultate de Dumnezeu și bebe Moise a fost salvat din apele Nilului, s-a îngrijit și de nevoia de hrană a frățiorului ei.

De același autor

Ceasul rugăciunii

Prințesa din inima mea

În cartea:”Patriarhi și profeți pag.239-240 scrie:”Maria urmărise pe ascuns orice mișcare; dându-și seama că pruncul este privit cu duioșie, îndrăzni să se apropie și, în cele din urmă, spuse:”Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile evreilor, ca să-ți alăpteze copilul?”

Și i s-a dat voie. Sora se grăbi să se duca la mama ei cu vestea fericită…. Dumnezeu ascultase rugăciunile mamei; credința ei fusese rasplătită.” Pentru reușita fiecărei zile e nevoie de rugăciune, studiu și credință. AMIN!

Ionel Moroșanu, Master Ghid – Conferința Oltenia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Miriam/Maria - Devotional explo. Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: "Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? " "Du-te ", i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. - Exodul 2:7 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.