Miriam/Maria

  Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: „Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? ” „Du-te „, i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. – Exodul 2:7

  Știu din experiență ce înseamnă ca cineva să aibă grijă de frații mai mici. Am fost de toți cinci copii și am avut două surori și doi frați mai mici. Întotdeauna copilul cel mai mare împarte cu părinții povara purtării de grijă a celor mici.

  În familia lui Amram și Iochebed se nasc trei copii: Miriam/ Maria, Aaron și Moise. Maria, văzând că rugile ei și ale părinților au fost ascultate de Dumnezeu și bebe Moise a fost salvat din apele Nilului, s-a îngrijit și de nevoia de hrană a frățiorului ei.

  În cartea:”Patriarhi și profeți pag.239-240 scrie:”Maria urmărise pe ascuns orice mișcare; dându-și seama că pruncul este privit cu duioșie, îndrăzni să se apropie și, în cele din urmă, spuse:”Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile evreilor, ca să-ți alăpteze copilul?”

  Și i s-a dat voie. Sora se grăbi să se duca la mama ei cu vestea fericită…. Dumnezeu ascultase rugăciunile mamei; credința ei fusese rasplătită.” Pentru reușita fiecărei zile e nevoie de rugăciune, studiu și credință. AMIN!

  Ionel Moroșanu, Master Ghid – Conferința Oltenia

  Miriam/Maria - 2020. Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: "Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? " "Du-te ", i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. - Exodul 2:7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...