Miriam/Maria

  Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: „Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? ” „Du-te „, i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. – Exodul 2:7

  Știu din experiență ce înseamnă ca cineva să aibă grijă de frații mai mici. Am fost de toți cinci copii și am avut două surori și doi frați mai mici. Întotdeauna copilul cel mai mare împarte cu părinții povara purtării de grijă a celor mici.

  În familia lui Amram și Iochebed se nasc trei copii: Miriam/ Maria, Aaron și Moise. Maria, văzând că rugile ei și ale părinților au fost ascultate de Dumnezeu și bebe Moise a fost salvat din apele Nilului, s-a îngrijit și de nevoia de hrană a frățiorului ei.

  În cartea:”Patriarhi și profeți pag.239-240 scrie:”Maria urmărise pe ascuns orice mișcare; dându-și seama că pruncul este privit cu duioșie, îndrăzni să se apropie și, în cele din urmă, spuse:”Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile evreilor, ca să-ți alăpteze copilul?”

  Și i s-a dat voie. Sora se grăbi să se duca la mama ei cu vestea fericită…. Dumnezeu ascultase rugăciunile mamei; credința ei fusese rasplătită.” Pentru reușita fiecărei zile e nevoie de rugăciune, studiu și credință. AMIN!

  Ionel Moroșanu, Master Ghid – Conferința Oltenia

  Miriam/Maria - 2020. Atunci sora copilului a zis fetei lui Faraon: "Să mă duc să-ți chem o doică dintre femeile Evreilor, ca să-ți alăpteze copilul? " "Du-te ", i-a răspuns fata lui Faraon. Și fata s-a dus și a chemat pe mama copilului. - Exodul 2:7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...