Articolul precedentMenekülj Istenedhez!
  Articolul următorPrințul lumii acesteia

  Bucuros și sănătos

  Maria, proorocița, sora lui Aaron, a luat în mână o timpană, și toate femeile au venit după ea, cu timpane și jucând. – Exodul 15:20

  Într-o vreme în care bărbații aveau cel mai important cuvânt în societate, Maria vrea să fie parte a unei mari biruințe. Dacă nu a putut să participe la lupta propriu-zisă a putut măcar să se implice la intonarea imnul învingătorilor ca un fel de voce a doua. Ceea ce a făcut ea a devenit molipsitor pentru că imediat a fost urmată de toate femeile.

  Pentru timpul petrecut la școală sau în societate ești sfătuit din toate părțile să îți vezi de treaba ta. Să nu superi pe nimeni nici măcar cu o privire, să nu te amesteci cu cei pe care nu-i cunoști, să te ferești de situații cu potențial de scandal și în general ceea ce nu te implică în mod obligatoriu să nu facă parte din preocupările tale. Aceste sfaturi au în sine ceva corect dar pot fi aplicate la fel de ușor și în mod greșit. Poți să treci pe lângă cineva care are nevoie reală de ajutor fără să fii sensibilizat în vreun fel. Există posibilitatea să poți aplana un conflict printr-un singur cuvânt dar tu să alegi să treci mai departe fără să îți pese. În altă ordine de idei, pentru ca să fii părtaș la bucuria cuiva nu ai nevoie de nici o permisiune și nu implică nici un cost sau vreun risc. În plus bucurându-te de realizările altcuiva împiedici instalarea invidiei în mintea ta. Iar acesta este un beneficiu infinit mai mare în comparație cu momentul de bucurie pe care îl trăiești fără ca acesta să fie strâns legat de tine. Cercetătorii spun că într-un minut de ura sau invidie corpul nostru eliberează o cantitate de substanță otrăvitoare care dacă ar putea fi extrasă ar fi capabilă să omoare 80 de oameni. WOOOAW!!! 80!!! Dar nu se poate extrage, toată otrava rămâne în tine cauzând boli și stări de rău pe care nu le poți explica.

  Ai în fața ta o primă zi, prima din restul vieții tale, în care să te bucuri. Bucura-te pentru că Dumnezeu te iubește, bucura-te pentru că ești prețuit, pentru că trăiești, pentru orice binecuvântare. Dacă faci parte din cei puternici în credință bucură-te și în încercările care vin peste tine. Dacă nu găsești nici un motiv, bucură-te împreună cu alții pentru realizările lor. Bucuria îți garantează o viață mai sănătoasă și plină de relații frumoase. Iar „un duh mâhnit usucă oasele!”

  Rubin Atomei, Director Asociat Conferinta – Conferința Moldova

  Bucuros și sănătos - 2020. Maria, proorocița, sora lui Aaron, a luat în mână o timpană, și toate femeile au venit după ea, cu timpane și jucând. - Exodul 15:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...