Articolul precedentA Lélek is…
  Articolul următorDiavolul deghizat

  Uniți în bine!

  El va vorbi poporului pentru tine, îți va sluji drept gură, și tu vei ținea pentru el locul lui Dumnezeu. – Exodul 4:16

  Lângă Dumnezeu totul se dezvoltă. Dumnezeu înseamnă mereu în sus, în ritmul tău. Dumnezeu primeşte și multul și puținul nostru. El ne iubește cu tot ce suntem și cum suntem. El ne-a făcut, ai Lui suntem. Şi El primeşte doar ceea ce Îi este oferit de drag, nimic din obligație, doar din inimă.

  Tot El, Domnul, doreşte să lucrăm în echipă, doi câte doi. Așa și-a trimis şi Isus ucenicii, doi câte doi. Dacă Eva ar fi rămas lângă Adam, alta ar fi fost astăzi situația pământenilor. Pavel și Sila, Petru și Ioan,…, până și îngerii sunt trimiși tot doi câte doi (vezi îngerii care îl înştiinţează pe Avraam de distrugerea celor două cetăţi). Doar puțin a rămas Aaron singur și, încercând să placă poporului, a făcut un vițel de aur, vițel care a costat vieți prețioase în Israel. Doi câte doi uniți în bine, nu în rău.

  Bunul Dumnezeu binecuvintează gândurile bune, nu cele rele. Gândurile rele nu își au izvorul în El ci în alt domn care este tatăl minciunii. S-a unit Aaron și cu sora lui, cu Maria în scopul de a contesta autoritatea preoțească a lui Moise și acest lucru a adus lepră pe corpul surorii lor.

  Poate că astăzi nu va fi nevoie să traduci pentru nimeni însă, plin de Duh Sfânt poți să fii vocea Lui astăzi pentru cei din jurul tău. Unit cu Dumnezeu pentru a salva tot ce se poate din această lume, astăzi, mâine și până va veni El. Brațul Lui, mâna Lui, ochiul Lui, așa a hotărât El, iar dacă El a riscat hotărând acest lucru, eu nu pot decât să Îl ascult.

  Găborean Alexandru, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Uniți în bine! - 2020. El va vorbi poporului pentru tine, îți va sluji drept gură, și tu vei ținea pentru el locul lui Dumnezeu. - Exodul 4:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...