Articolul precedentJézusban biztos a jővőd!
  Articolul următorExistă posedare demonică?

  Un Musafir așteptat

  Domnul vorbea cu Moise față în față, cum vorbește un om cu prietenul lui. Apoi Moise se întorcea în tabără, dar tânărul lui slujitor, Iosua, fiul lui Nun, nu ieșea deloc din mijlocul cortului. – Exodul 33:11

  Vă place să primiți musafiri? Îmi amintesc cu bucurie de momentele din copilărie când veneau musafiri la noi acasă: rude, verișori, pastorul. Fiecare participa la pregătiri, dinspre bucătărie veneau arome îmbietoare… Era foarte plăcut să fii împreună, să povestești, să servești prăjituri delicioase, să primești mici surprize din partea musafirilor.

  Dar, oricât de plăcut ar fi să primești oaspeți, după un timp simți nevoia să reintri în program, să îți ordonezi „jucăriile”, să poți face ceea ce dorești fără să fie problema că timpul tău ar fi împărțit și cu alții. Cum ar fi, însă, dacă vizita musafirilor s-ar prelungi pe o perioadă nelimitată? Ai mai fi la fel de fericit cum ai fost la început?

  Într-o ocazie, în timp ce poporul Israel călătorea prin pustie spre Canaan, Moise a pregătit un „cort al întâlnirii” unde oamenii mergeau să Îl întrebe pe Domnul cu privire la diferitele lor probleme, Domnul le răspundea prin Moise, apoi ei plecau la treburile lor. Însă, Iosua, tânărul slujitor al lui Moise, „nu ieșea deloc din mijlocul cortului”. Iosua era prezent de fiecare dată când Dumnezeu vorbea din stâlpul de nor oprit la ușa cortului. Atât de aproape de Dumnezeu… Și, totuși, Iosua nu se plictisea de prezența lui Dumnezeu.

  Biblia spune că Domnul Isus „stă la ușă și bate” (Apoc 3:20). Este mereu aproape de fiecare dintre noi, dorește să petreacă timp cu noi. S-ar bucura să îl invităm în viața noastră, să ne luăm timp pentru a conversa cu El. De multe ori poate fi interesant ca Domnul să te viziteze o dată și apoi să plece, dar te-ai simți la fel de bine dacă ar fi zilnic în camera ta? S-ar schimba ceva în programul tău, în emisiunile preferate pe care le vizionezi, în conversațiile cu prietenii, în navigarea ta pe rețelele de socializare?

  Domnul Isus dorește să fie prietenul nostru! El nu vine „în inspecție”, ci dorește ca noi să ne putem bucura de darurile Lui, de viața îmbelșugată pe care ne-o oferă, de darurile Lui pe care ni le aduce. Tot ceea ce avem de făcut este să acceptăm prezența Lui în viața noastră, să dorim să stăm alături de El în fiecare zi.

  Alege să stai în prezența Lui și astăzi! Invită-L în casa ta și în viața ta! Nu îți va părea rău!

  Brașov Teofil, Pastor – Conferința Muntenia

  Un Musafir așteptat - 2020. Domnul vorbea cu Moise față în față, cum vorbește un om cu prietenul lui. Apoi Moise se întorcea în tabără, dar tânărul lui slujitor, Iosua, fiul lui Nun, nu ieșea deloc din mijlocul cortului. - Exodul 33:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...