Articolul precedentAz Úr kész áldani
  Articolul următorIazul de foc și pucioasă

  Ziua când se oprește timpul

  Atunci Iosua a vorbit Domnului, în ziua când a dat Domnul pe Amoriți în mânile copiilor lui Israel, și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului, Și tu, lună, asupra văii Aialonului!” – Iosua 10:12

  Ce motive ai putea invoca pentru a-i cere Domnului să oprească timpul în loc? Poate că ești într-o formă bună sau poate că toate lucrurile îți merg strună și ai dori să rămână așa mai mult timp! Dacă nu ai făcut temele, ai dori să se mărească ziua să ai timp de toate! Poate nici unul din cazurile de mai sus nu sunt cele mai bune motive.

  Atunci uite cel mai bun motiv pentru a-i cere Domnului să oprească timpul în loc: lucrarea pe care ți-a încredințat-o El ție personal! Dar ce lucrare mi-a încredințat El azi? Ei bine, aceasta ar trebui să fie întrebarea de la care să pornești!

  Dacă ne gândim la Iosua, ne dăm seama că și el avea multe de făcut, dar a ales să îndeplinească planul lui Dumnezeu de a cucerii țara promisă. Și aceasta în mod deplin!

  Asemeni și tu: să umbli pretutindeni cu Domnul, să te străduiești să faci totul cât mai bine, să fii conștiincios, să fii amabil și ascultător, acestea sunt caracteristicile unui adevărat explorator!

  Azi este ziua în care să te rogi Domnului să prelungească timpul pentru a putea să fi gata oricând are nevoie cineva de ajutorul tău.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferinta – Conferința Oltenia

  Ziua când se oprește timpul - 2020. Atunci Iosua a vorbit Domnului, în ziua când a dat Domnul pe Amoriți în mânile copiilor lui Israel, și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului, Și tu, lună, asupra văii Aialonului!" - Iosua 10:12
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...