Articolul precedentAz Úr kész áldani
  Articolul următorIazul de foc și pucioasă

  Ziua când se oprește timpul

  Atunci Iosua a vorbit Domnului, în ziua când a dat Domnul pe Amoriți în mânile copiilor lui Israel, și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului, Și tu, lună, asupra văii Aialonului!” – Iosua 10:12

  Ce motive ai putea invoca pentru a-i cere Domnului să oprească timpul în loc? Poate că ești într-o formă bună sau poate că toate lucrurile îți merg strună și ai dori să rămână așa mai mult timp! Dacă nu ai făcut temele, ai dori să se mărească ziua să ai timp de toate! Poate nici unul din cazurile de mai sus nu sunt cele mai bune motive.

  Atunci uite cel mai bun motiv pentru a-i cere Domnului să oprească timpul în loc: lucrarea pe care ți-a încredințat-o El ție personal! Dar ce lucrare mi-a încredințat El azi? Ei bine, aceasta ar trebui să fie întrebarea de la care să pornești!

  Dacă ne gândim la Iosua, ne dăm seama că și el avea multe de făcut, dar a ales să îndeplinească planul lui Dumnezeu de a cucerii țara promisă. Și aceasta în mod deplin!

  Asemeni și tu: să umbli pretutindeni cu Domnul, să te străduiești să faci totul cât mai bine, să fii conștiincios, să fii amabil și ascultător, acestea sunt caracteristicile unui adevărat explorator!

  Azi este ziua în care să te rogi Domnului să prelungească timpul pentru a putea să fi gata oricând are nevoie cineva de ajutorul tău.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferinta – Conferința Oltenia

  Ziua când se oprește timpul - 2020. Atunci Iosua a vorbit Domnului, în ziua când a dat Domnul pe Amoriți în mânile copiilor lui Israel, și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului, Și tu, lună, asupra văii Aialonului!" - Iosua 10:12
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...