Articolul precedentAz Úr kézben tartja sorsunkat
  Articolul următorMielul lui Dumnezeu

  Slujesc Domnului!

  Și dacă nu găsiți cu cale să slujiți Domnului, alegeți astăzi cui vreți să slujiți: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinții voștri dincolo de Râu, sau dumnezeilor Amoriților în a căror țară locuiți. Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului.” – Iosua 24:15

  Iosua era urmașul lui Moise. Anii trecuseră și acum, la bătrânețe fiind, chemă conducătorii și reprezentanții semințiilor la Sihem. Acest loc era atât de bogat în amintiri sfinte: legământul lui Dumnezeu cu Avraam și Iacov, apoi făgăduințele lor solemne făcute cu ocazia intrării în Canaan. Peste tot erau dovezi ale ocrotirii lui Dumnezeu: primiseră un pământ pe care nu-l lucraseră și cetăți pe care nu ei le zidiseră, livezi de pomi pe care nu ei le sădiseră. Toate erau daruri. Cu toate acestea, în ascuns, unii se închinau la idoli.

  Iosua le vorbește despre bunătatea lui Dumnezeu și despre slujirea de bunăvoie! Fără constrângere, fără regrete, fără interes material. Slujirea “în ascuns” îți determină și slujirea „la vedere”! Poate că nu e întotdeauna perfectă, dar e reală…nu e deplină, dar e autentică!

  Poporul răspunde: “Și noi vom sluji Domnului, căci El este Dumnezeul nostru.” Minunat răspuns! O decizie luată sub influența mulțimii? Posibil! Un angajament sau doar cuvinte frumoase, era alegerea lor!

  Hai să revenim la noi, tu și cu mine! Cum putem să Îi slujim lui Dumnezeu azi? Prin vorbe sau fapte? Ambele sunt importante! În particular sau în public? Ambele sunt necesare! La școală sau în Biserică? Oriunde te-ai afla, cu tot ceea ce ai și poți! Îți sugerez să începi din interior spre exterior, din familia ta spre ceilalți! Domnul are un plan deja pregătit pentru tine! Succesul este garantat!

  Mihaela Zaha, Conducator de Zona – Conferința Banat

  Slujesc Domnului! - 2020. Și dacă nu găsiți cu cale să slujiți Domnului, alegeți astăzi cui vreți să slujiți: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinții voștri dincolo de Râu, sau dumnezeilor Amoriților în a căror țară locuiți. Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului." - Iosua 24:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...