De ce duh ești însulfețit?

Iar pentru că robul Meu Caleb a fost însuflețit de un alt duh, și a urmat în totul calea Mea, îl voi face să intre în țara în care S-a dus, și urmașii lui o vor stăpâni. – Numeri 14:24

Când învățăm din experiențele trecutului ne va fi bine în viitor. Îmi amintesc de două experiențe, ambele legate de activități ale exploratorilor. Lecția o învățăm din reactia parintilor unor copii care au mers într-o excursie cu grupele de exploratori.

De același autor

Fii liniștit!

Ce bine să fac?

În prima deplasare, la întoarcerea acasă, câteva picături de ploaie ne-au arătat că nu am avut echipamentul corespunzător. Când am ajuns în gară, și ne-am întâlnit cu părinții copiilor am fost suprinsi de reacția foarte acidă a unor părinți că nu am avut grijă de copiii lor care au fost “umeziți “un pic, deși nu era nimic grav.

În cea de-a doua deplasare, unde am trăit o experiență de “viață și moarte”, parinții copilului afectat, au fost cei care ne-au încurajat și susținut .
Mă întreb, ce duh a însuflețit aceste familii? Și îmi pun întrebarea legitimă: Pe mine ce duh mă însuflețește? Nu uitați că alegerea ne aparține, și rezultatele vor fi pe masură.
Caleb a fost însuflețot de un duh, care l-a ajutat să urmeze în “totul calea “ lui Dumnezeu, și a primit ca rasplată, și el și urmașii lui, ceea ce li s-a promis.
Fiți întotdeauna gata, însuflețiți de Duhul lui Dumnezeu.

Calota Ionel, Master Ghid – Conferința Muntenia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

De ce duh ești însulfețit? - Devotional explo. Iar pentru că robul Meu Caleb a fost însuflețit de un alt duh, și a urmat în totul calea Mea, îl voi face să intre în țara în care S-a dus, și urmașii lui o vor stăpâni. - Numeri 14:24 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.