Articolul precedentMinden nap…
  Articolul următorNici măcar un câine nu va scheuna

  Cu ce să izbăvesc pe Israel?

  Ghedeon I-a zis: „Rogu-te, domnul meu, cu ce să izbăvesc pe Israel? Iată că familia mea eate cea mai săracă din Manase, și eu sunt cel mai mic din casa tatălui meu.” – Judecători 6:15

  Cu ce să izbăvesc pe Israel? Familia mea este cea mai săracă. Eu sunt cel mai mic. Probabil și tu ai gândit și ai spus aceste lucruri când ai fost chemat să faci ceva. Dacă aș avea bani mai mulți… dacă aș avea niște prieteni mai importanți… dacă aș avea o familie mai cu vază…dar așa… Sunt cel mai mic. Nu am talent. Nu mă pricep. Sunt alții mai buni, mai mari. Găsești suficiente motive să nu faci nimic.

  Exact la fel gândea și tânărul Ghedeon până când Domnul s-a oprit lângă el și l-a anunțat că are, de fapt, prea multe lucruri și trebuie să renunțe la ele, ca de exemplu: altarul și stâlpul tatălui său care era închinat altui dumnezeu, vițeii tatălui său, nu unul ci doi, astfel realizează că are câteva lucruri și nu este chiar sărac. Construiește un altar Domnului iar Domnul îi dă făgăduința “Eu voi fi cu tine și vei fi biruitor.”

  Vrei să fii un erou azi? Scapă de lucrurile ce te depărtează de Dumnezeu, dărâmă obiceiuri sau lucruri rele și apoi lasă-L pe Dumnezeu să meargă cu tine și vei fi un eliberator pentru toți cei dragi ai tăi și inclusiv pentru tine. Nu crezi în victorie? Mai citește încă o dată aceste cuvinte care vin din partea Domnului “Eu voi fi cu tine!” De ce? Pentru că te vezi mic, neînsemnat, sărac, tocmai de aceea ești bun pentru a fi erou.

  Rugăciunea de astăzi să îți fie atar. Adu pe ea tinerețea ta și Domnul va fi cu tine azi, “micuțule”!

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Cu ce să izbăvesc pe Israel? - 2020. Ghedeon I-a zis: "Rogu-te, domnul meu, cu ce să izbăvesc pe Israel? Iată că familia mea eate cea mai săracă din Manase, și eu sunt cel mai mic din casa tatălui meu." - Judecători 6:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...