Articolul precedentPe cine ajuți?
  Articolul următorMinden nap új manna vár rád.

  Ce faci cu darul tău?

  Ea a făcut o juruință, și a zis: „Doamne, Dumnezeul oștirilor! Dacă vei binevoi să cauți spre întristarea roabei Tale, dacă-Ți vei aduce… aminte de mine și nu vei uita pe roaba Ta, și dacă vei da roabei Tale un copil de parte bărbătească, îl voi închina Domnului pentru toate zilele vieții lui, și brici…… nu va trece peste capul lui.” 1 Samuel 1:11

  Aveam în jur de 10 ani când cineva mi-a spus: „E mai mare bucuria să împarți cu cineva un cadou/premiu decât să te bucuri singură de el. „În mintea mea de copil, atunci, părea că ceva nu se potrivește. -„Poate că am depus un efort considerabil să-l dobândesc. Mi-am făcut temele cu conștiinciozitate, camera mea e în ordine perfectă, disciplina și perseverența m-au ajutat să dobândesc tot ce am. Vreau și eu să mă bucur de lucrul pentru care am muncit atât!”

  Cu timpul conștientizăm cât de mult ne clădim unii pe alții prin fapte de bunătate. Oricum ar fi privită, ideea de a împărtăși rodul muncii tale cu altcineva, se acceptă și se descoperă în timp ~RECUNOȘTINȚA

  Și dacă privim la relațiile dintre oameni și la darurile pe care le putem împărtăși unii cu alții, haideți să ne gândim și la Dumnezeu.

  Ori… cât de minunate sunt lucrările Lui!? Și cât de frumos este să observam că defapt acestea sunt cele pe care El dorește să le împărtășim cu alții, fie ele individuale sau de grup.

  Ți-ai pus vreodată întrebarea: „Cum sau cu ce pot să Îl răsplătesc pe Dumnezeu?”

  „Fiule, dă-mi inima ta şi să găsească plăcere ochii tăi în căile mele.” (Proverbe 23:26) ~O viață predata Lui.

  Așa cum Ana a recunoscut mâna Lui Dumnezeu și i-a fost recunoscătoare, consacrându-l pe micuțul Samuel iar acesta mai târziu a răspuns chemării:

  “Vorbește, Doamne, căci robul Tău ascultă” Părinții noștri ne-au predat Lui Dumnezeu, dovadă a recunoștinței lor. Rămâne dar să răspundem și noi. Cum vom împărtăși cu Dumnezeu această viață și fiecare binecuvântare pe care ne-o oferă?

  „Fiule, dă-mi inima ta… ”

  Domnul nu cere mult. Raspunde-I azi! El așteaptă să se bucure împreună cu tine de cadoul tău!

  Ți se rezervă zilnic 86.400 de secunde. Folosește măcar una pentru a-I spune mulțumesc, și măcar încă câteva pentru a împărtăși cu El și cu cei din jur binecuvântări! Vei câștiga mult mai multe decât ai crede că pierzi :))

  Semeniuc Raisa, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

  Ce faci cu darul tău? - 2020. Ea a făcut o juruință, și a zis: "Doamne, Dumnezeul oștirilor! Dacă vei binevoi să cauți spre întristarea roabei Tale, dacă-Ți vei aduce... aminte de mine și nu vei uita pe roaba Ta, și dacă vei da roabei Tale un copil de parte bărbătească, îl voi închina Domnului pentru toate zilele vieții lui, și brici...... nu va trece peste capul lui." 1 Samuel 1:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...