Articolul precedentFă loc în inima ta
  Articolul următorCopilul nu se trezește

  Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi

  David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37

  David nu a fost la prima lupta atunci când l-a învins pe Goliat. Pentru reușita de atunci a fost nevoie de exercițiu zilnic, de perseverență, de angajament, de încredere în puterea lui Dumnezeu.

  Acum gândește-te: dacă tu erai în locul lui Goliat și aflai că David a bătut un leu și un urs, ți-ar fi fost puțin teamă! Dacă nu ai reușit în ce ți-ai propus ieri, nu te îngrijora! Pornește de la lucrurile pe care le-ai învățat ieri și mai încearcă și azi. Astfel vei reuși mai bine azi. Iar mâine chiar vei avea succes!

  Țin minte o zi în care aveam de rezolvat mai multe probleme la matematică. Am reușit să rezolv destul de multe, dar mă frământa o problemă pe care nu reușeam să o rezolv. Până seara am tot încercat să găsesc soluția, dar obosit și cu mintea încordată nu am reușit. Seara am citit din nou problema și apoi am abandonat căutarea unei soluții. M-am culcat! A doua zi dimineața, mi-am adus aminte de această problemă şi soluția mi-a apărut ca prin minune! Mintea mea lucrase toată noaptea şi găsise liniștită soluția.

  Mergi mai departe cu experiența pe care o ai cu Isus și clădește în fiecare zi, pas cu pas, o relație personală cu Isus. Doar așa vei birui probleme uriașe cu care te confrunți.

  Pornind de la comunicarea de ieri, continuă şi azi discuția ta cu Domnul Isus; astfel vei creste în înțelegerea şi cunoașterea planului lui Isus cu viața ta.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferintă – Conferința Oltenia

  Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi - 2020. David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Caută viața!

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Fiecare om...

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....