Articolul precedentFă loc în inima ta
  Articolul următorCopilul nu se trezește

  Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi

  David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37

  David nu a fost la prima lupta atunci când l-a învins pe Goliat. Pentru reușita de atunci a fost nevoie de exercițiu zilnic, de perseverență, de angajament, de încredere în puterea lui Dumnezeu.

  Acum gândește-te: dacă tu erai în locul lui Goliat și aflai că David a bătut un leu și un urs, ți-ar fi fost puțin teamă! Dacă nu ai reușit în ce ți-ai propus ieri, nu te îngrijora! Pornește de la lucrurile pe care le-ai învățat ieri și mai încearcă și azi. Astfel vei reuși mai bine azi. Iar mâine chiar vei avea succes!

  Țin minte o zi în care aveam de rezolvat mai multe probleme la matematică. Am reușit să rezolv destul de multe, dar mă frământa o problemă pe care nu reușeam să o rezolv. Până seara am tot încercat să găsesc soluția, dar obosit și cu mintea încordată nu am reușit. Seara am citit din nou problema și apoi am abandonat căutarea unei soluții. M-am culcat! A doua zi dimineața, mi-am adus aminte de această problemă şi soluția mi-a apărut ca prin minune! Mintea mea lucrase toată noaptea şi găsise liniștită soluția.

  Mergi mai departe cu experiența pe care o ai cu Isus și clădește în fiecare zi, pas cu pas, o relație personală cu Isus. Doar așa vei birui probleme uriașe cu care te confrunți.

  Pornind de la comunicarea de ieri, continuă şi azi discuția ta cu Domnul Isus; astfel vei creste în înțelegerea şi cunoașterea planului lui Isus cu viața ta.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferintă – Conferința Oltenia

  Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi - 2020. David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...