Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi

David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37

David nu a fost la prima lupta atunci când l-a învins pe Goliat. Pentru reușita de atunci a fost nevoie de exercițiu zilnic, de perseverență, de angajament, de încredere în puterea lui Dumnezeu.

Acum gândește-te: dacă tu erai în locul lui Goliat și aflai că David a bătut un leu și un urs, ți-ar fi fost puțin teamă! Dacă nu ai reușit în ce ți-ai propus ieri, nu te îngrijora! Pornește de la lucrurile pe care le-ai învățat ieri și mai încearcă și azi. Astfel vei reuși mai bine azi. Iar mâine chiar vei avea succes!

De același autor

Un viitor și o nădejde

O inima micuță

Țin minte o zi în care aveam de rezolvat mai multe probleme la matematică. Am reușit să rezolv destul de multe, dar mă frământa o problemă pe care nu reușeam să o rezolv. Până seara am tot încercat să găsesc soluția, dar obosit și cu mintea încordată nu am reușit. Seara am citit din nou problema și apoi am abandonat căutarea unei soluții. M-am culcat! A doua zi dimineața, mi-am adus aminte de această problemă şi soluția mi-a apărut ca prin minune! Mintea mea lucrase toată noaptea şi găsise liniștită soluția.

Mergi mai departe cu experiența pe care o ai cu Isus și clădește în fiecare zi, pas cu pas, o relație personală cu Isus. Doar așa vei birui probleme uriașe cu care te confrunți.

Pornind de la comunicarea de ieri, continuă şi azi discuția ta cu Domnul Isus; astfel vei creste în înțelegerea şi cunoașterea planului lui Isus cu viața ta.

Gusti Angheluță, Director Asociat Conferintă – Conferința Oltenia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Ziua de ieri mă ajută pentru ziua de azi - Devotional explo. David a mai zis: ”Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, și din laba ursului, mă va izbăvi și din mâna acestui Filistean”. Și Saul a zis lui David: „Du-te, și Domnul să fie cu tine!” 1 Samuel 17:37 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.