Articolul precedentCălăuziți de Dumnezeu
  Articolul următorStrăini și chiriași

  Privește-i iubirea

  David a zis lui Natan: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul…, nu vei muri.” 2 Samuel 12:13

  De câte ori ai simțit că greșești? De câte ori ți-ai simțit inima inundată de rușine în fața Domnului? De câte ori ți-ai plecat genunchii în fața Lui, știind că ești vinovat?

  Biblia ne povestește in 2 Samuel 11-12 despre David, care în apogeul puterii sale, cade pradă tentației și păcătuiește cu Batșeba. Păcatul acesta nu doar că urma să atragă la rândul său alte greșeli, ci și un declin al împărăției.

  Permite-mi să te intreb: Ești și tu un David? Greșești adesea și te simți vinovat, simți nevoia să fugi din fața Domnului întrucât păcatul tău este de neiertat? Realizezi că relația ta cu Dumnezeu se deteriorează și îți pierzi nădejdea? Dacă ai momente când răspunsul tău este “da”, vreau să îți spun ceea ce și Natan i-a spus lui David: “Domul îți iartă păcatul!”.

  Imaginează-ți că ai un copil, încă de mic îl iubești, îi oferi dragoste și compasiune, iar când crește, energia adolescenței îl schimbă, și ușor, ușor, copilul tău devine de nerecunoscut. Atunci, la capătul puterilor, dezamăgit și obosit, îți întorci spatele și îl lași liber să plece din casa ta. Își face bagajele, iar în pragul ușii, cu geamantanul în mână, îi vezi privirea… acei ochi pe care i-ai legănat atâția ani, acei obraji pe care i-ai sărutat cu atâta dragoste. Atunci, pe fața ta încep să curgă lacrimi, iar plângând, îi întinzi mâna spunând: Cum aș putea să te părăsesc, cum aș putea să renunț la tine?

  „Cum să te dau, Efraime? Cum să te predau, Israele?” Osea 11:8 Cum ar putea Domnul să te lase? Ca un tată ce își privește copilul, Dumnezeu te va ierta atât timp cât îți vei arăta privirea în fața Lui. Stând departe de el și ascunzându-te nu vei rezolva nimic, păcatul nu va fi uitat, nici acoperit. Poate pentru tine sau pentru unul dintre prietenii tăi, a trecut o lungă perioadă de când nu ai mai privit ochii Tatălui, însă astăzi e momentul să te arăți în fața Lui, în chip sincer și să accepți sângele Său care a fost vărsat nu pentru uitarea păcatelor, nu pentru mușamalizarea lor, ci pentru iertarea deplină, o iertare ce a fost plătită pentru tine de Tatăl care te așteaptă acasă, pe tine, copilul Lui.

  Finichiu Eduard Adelin, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

  Privește-i iubirea - 2020. David a zis lui Natan: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul..., nu vei muri.” 2 Samuel 12:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.