Articolul precedentCălăuziți de Dumnezeu
  Articolul următorStrăini și chiriași

  Privește-i iubirea

  David a zis lui Natan: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul…, nu vei muri.” 2 Samuel 12:13

  De câte ori ai simțit că greșești? De câte ori ți-ai simțit inima inundată de rușine în fața Domnului? De câte ori ți-ai plecat genunchii în fața Lui, știind că ești vinovat?

  Biblia ne povestește in 2 Samuel 11-12 despre David, care în apogeul puterii sale, cade pradă tentației și păcătuiește cu Batșeba. Păcatul acesta nu doar că urma să atragă la rândul său alte greșeli, ci și un declin al împărăției.

  Permite-mi să te intreb: Ești și tu un David? Greșești adesea și te simți vinovat, simți nevoia să fugi din fața Domnului întrucât păcatul tău este de neiertat? Realizezi că relația ta cu Dumnezeu se deteriorează și îți pierzi nădejdea? Dacă ai momente când răspunsul tău este “da”, vreau să îți spun ceea ce și Natan i-a spus lui David: “Domul îți iartă păcatul!”.

  Imaginează-ți că ai un copil, încă de mic îl iubești, îi oferi dragoste și compasiune, iar când crește, energia adolescenței îl schimbă, și ușor, ușor, copilul tău devine de nerecunoscut. Atunci, la capătul puterilor, dezamăgit și obosit, îți întorci spatele și îl lași liber să plece din casa ta. Își face bagajele, iar în pragul ușii, cu geamantanul în mână, îi vezi privirea… acei ochi pe care i-ai legănat atâția ani, acei obraji pe care i-ai sărutat cu atâta dragoste. Atunci, pe fața ta încep să curgă lacrimi, iar plângând, îi întinzi mâna spunând: Cum aș putea să te părăsesc, cum aș putea să renunț la tine?

  „Cum să te dau, Efraime? Cum să te predau, Israele?” Osea 11:8 Cum ar putea Domnul să te lase? Ca un tată ce își privește copilul, Dumnezeu te va ierta atât timp cât îți vei arăta privirea în fața Lui. Stând departe de el și ascunzându-te nu vei rezolva nimic, păcatul nu va fi uitat, nici acoperit. Poate pentru tine sau pentru unul dintre prietenii tăi, a trecut o lungă perioadă de când nu ai mai privit ochii Tatălui, însă astăzi e momentul să te arăți în fața Lui, în chip sincer și să accepți sângele Său care a fost vărsat nu pentru uitarea păcatelor, nu pentru mușamalizarea lor, ci pentru iertarea deplină, o iertare ce a fost plătită pentru tine de Tatăl care te așteaptă acasă, pe tine, copilul Lui.

  Finichiu Eduard Adelin, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

  Privește-i iubirea - 2020. David a zis lui Natan: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul..., nu vei muri.” 2 Samuel 12:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.