Ai încredere în Domnul!

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Proverbe 3:5

  Când aud cuvântul încredere, îmi vin în minte chipuri de oameni dragi, pe care îi știu mereu alături, mereu prieteni, mereu aceeași! Ne știm unii altora zâmbetele, frământările, dar mai ales, visurile!

  Încrederea în Dumnezeu este o alegere de fiecare clipă…o luptă pentru întâietate, o cunoaștere, un privilegiu! Și are la bază timpul petrecut împreună, rugăciunea, prioritățile, într-un cuvânt: relația!

  În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, avioanele inamice bombardau Londra în fiecare noapte. În urma lor, incendiile mistuiau totul, transformând cartiere întregi în ruine. Un băiețel adăpostit într-o baracă urmărea exploziile de la distanță. Stătea acolo tremurând și plângând. Tatăl lui l-a căutat în grabă, l-a întors cu fața spre el și i-a spus cu glas hotărât: ”Fața la mine! Fața la mine!” În noaptea aceea, de fiecare dată când bombele cădeau, băiețelul își întorcea fața către tatăl lui și se oprea din tremurat. Prezența tatălui alunga orice teamă!

  Încrederea este convingerea interioară că Dumnezeu lucrează în viața mea și în viața ta! Cu siguranță, prezența Tatălui în viața noastră, va face diferența! Faptul că am încredere, nu înseamnă că îmi place ceea ce se întâmplă sau că e drept să se întâmple așa. Încrederea înseamnă că înțeleg că Dumnezeu mă iubește și că El mă va ajuta să ies biruitor din situația prin care trec! Încrederea înseamnă că, în ciuda a ceea ce mi se întâmplă, mă pot baza totuși pe Dumnezeu! Încrederea înseamnă că mă las în grija și dragostea Sa, chiar dacă nu înțeleg!

  Dumnezeu ne cunoaște pe nume! El știe totul cu privire la noi! Și vreau să îți dau o veste extraordinar de bună: Cel care ne cunoaște cel mai bine, ne iubește cel mai mult! Ai încredere în El!

  Mihaela Zaha, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Ai încredere în Domnul! - 2020. Încrede-te în Domnul din toată inima ta, și nu te bizui pe înțelepciunea ta! Proverbe 3:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...