Articolul precedentIsten jelenlétében vagyunk
  Articolul următorFii vesel!

  Pentru o viață sănătoasă…

  Păzește-ți inima mai mult de cât orice, căci din ea ies izvoarele vieții. Proverbe 4:23

  Inima este un organ destul de mic, dar după cum ne spune Solomon în acest text este foarte important, atât pentru trup cât și pentru suflet. Înțeleptul Solomon ne sfătuiește să ne păzim inima mai presus de orice! Inima are rolul de a recunoaște pe Dumnezeu in toate căile noastre, este locul în care ne strângem diferite comori și de asemenea locul central de unde pornesc cântările de laudă. Iată cât este de important să ne păstrăm inima curată, să rămânem departe de tot ce se pare ca este rău! Inima poate fi un cuib unde se strânge răutatea și ura sau un loc unde locuiește păcatul. Inima este centrul emoțiilor, din ea pornesc bucuria și tristețea, iubirea sau ura, curajul sau frica, dorințele bune sau rele. De aceea pentru a fi în siguranța inima noastră trebuie să Îl invitam să locuiască în ea pe cel care va avea grija de ea, Domnul Isus.

  Se povestește, că într-un spital se afla un băiețel care avea nevoie urgentă de un transplant de inimă. Într-o zi medicul a intrat în camera lui și i- a spus ca sosise timpul, iar a doua zi va avea o inimă nouă sănătoasă. Spre surprinderea medicului, băiețelul cu ochii plini de încredere i- a spus medicului: “Când vei deschide inima mea, Îl vei găsi acolo pe ISUS pentru că El locuiește în ea!”

  Domnul Isus așteaptă astăzi să îi dai inima ta! El a dat totul pentru tine!

  Petreaca Livia, Ghid – Conferința Oltenia

  Pentru o viață sănătoasă... - 2020. Păzește-ți inima mai mult de cât orice, căci din ea ies izvoarele vieții. Proverbe 4:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...