Articolul precedentIsten jelenlétében vagyunk
  Articolul următorFii vesel!

  Pentru o viață sănătoasă…

  Păzește-ți inima mai mult de cât orice, căci din ea ies izvoarele vieții. Proverbe 4:23

  Inima este un organ destul de mic, dar după cum ne spune Solomon în acest text este foarte important, atât pentru trup cât și pentru suflet. Înțeleptul Solomon ne sfătuiește să ne păzim inima mai presus de orice! Inima are rolul de a recunoaște pe Dumnezeu in toate căile noastre, este locul în care ne strângem diferite comori și de asemenea locul central de unde pornesc cântările de laudă. Iată cât este de important să ne păstrăm inima curată, să rămânem departe de tot ce se pare ca este rău! Inima poate fi un cuib unde se strânge răutatea și ura sau un loc unde locuiește păcatul. Inima este centrul emoțiilor, din ea pornesc bucuria și tristețea, iubirea sau ura, curajul sau frica, dorințele bune sau rele. De aceea pentru a fi în siguranța inima noastră trebuie să Îl invitam să locuiască în ea pe cel care va avea grija de ea, Domnul Isus.

  Se povestește, că într-un spital se afla un băiețel care avea nevoie urgentă de un transplant de inimă. Într-o zi medicul a intrat în camera lui și i- a spus ca sosise timpul, iar a doua zi va avea o inimă nouă sănătoasă. Spre surprinderea medicului, băiețelul cu ochii plini de încredere i- a spus medicului: “Când vei deschide inima mea, Îl vei găsi acolo pe ISUS pentru că El locuiește în ea!”

  Domnul Isus așteaptă astăzi să îi dai inima ta! El a dat totul pentru tine!

  Petreaca Livia, Ghid – Conferința Oltenia

  Pentru o viață sănătoasă... - 2020. Păzește-ți inima mai mult de cât orice, căci din ea ies izvoarele vieții. Proverbe 4:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...