Cum câștigi un război?

  Un răspuns blând potolește mânia, dar o vorbă aspră ațâță mânia. Proverbe 15:1

  Afirmația aceasta este atât de valabilă încât chiar şi atunci când metoda este folosită de înșelători iscusiți, răspunsul blând îi face pe aceștia capabili să aibă control asupra victimelor lor şi să îi facă să sufere pierderi mari. Omul obișnuit, bărbat sau femeie, tinde să răspundă la mânie cu mânie, astfel încât problema se agravează şi rănile sunt mai adânci.

  Acest proverb ne provoacă să facem o alegere pozitivă în comunicarea noastră. De fiecare dată când suntem supărați sau cineva este supărat pe noi, avem de ales dacă vom fi sau nu blânzi. Alegerile pe care le facem în mare măsură determină rezultatul conversațiilor pe care le avem. Iar rezultatul conversațiilor noastre determină rezultatul relațiilor noastre.

  Trebuie să ne amintim că nu suntem responsabili față de Dumnezeu pentru răspunsul celuilalt, dar suntem responsabili pentru răspunsul nostru.

  Putem răni sau vindeca oamenii prin cuvintele noastre. Aceasta este puterea formidabilă a comunicării verbale.

  Uneori viața doare, iar Dumnezeu vrea să aducem vindecare altora prin cuvintele noastre. Cuvintele de vindecare sunt un instrument vital dat de Dumnezeu pentru fericire și succes.

  Vă provoc la un studiu al DEX-ului. Să căutăm acele cuvinte “moi si dulci”, să facem o listă cu ele. Să le folosim. Va veni o vreme când va trebui să mâncăm cuvintele pe care le folosim.

  Un cuvânt potrivit la momentul potrivit este ca un măr de aur într-un coșuleț de argint.

  Calota Ionel, Master Ghid – Conferința Muntenia

  Cum câștigi un război? - 2020. Un răspuns blând potolește mânia, dar o vorbă aspră ațâță mânia. Proverbe 15:1
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...