Articolul precedentLumina lumii
  Articolul următorCea mai înaltă treaptă de mărire

  Lucrează neîncetat!

  Orice lucru El îl face frumos la vremea lui; a pus în inima lor chiar și gândul veșniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârșit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu. Eclesiastul 3:11

  Care sunt viețuitoarele tale preferate?

  Ale mele sunt niște insecte din ordinul Lepidoptera. Acestea mă impresionează prin frumusețea și povestea lor de viață: Fluturii.(mai ales cei din clasa Nimfalidelor)

  Fiecare etapă a vieții – ou, larvă, pupă și adult – servește un scop în dezvoltarea și viața lor.
  Pe parcursul etapei pupale, apare cea mai dramatică transformare. Atunci și cea mai mică atingere poate modifica procesul, dând naștere unei noi specii. În mod tradițional, această etapă a fost menționată ca o etapă de odihnă, dar insecta este departe de a se odihni, în adevăr.

  Ceea ce mă impresionează la fluturi e splendoarea lor din ultima etapă, când își descoperă valoarea.

  Viața noastră se aseamănă cu a lor. Mai întâi suntem bebeluși, după care copii, iar în perioada adolescenței (care e și cea mai importantă) se produc schimbări majore care ne influențează întreg parcursul vieții de adult. Totuși de cele mai multe ori vrem să ajungem cât mai repede în etapa de adult.

  Însă știi ce am observat? În timp ce fluturii se bucură în medie de 2-4 săptămâni de viață, darul cel mai frumos pe care ni l-a oferit Dumnezeu nouă este VEȘNICIA.

  Încă o dovadă a valorii noastre în ochii Lui!

  Preocuparea ta principală să fie următoarea: să lucrezi pentru a deveni cea mai bună versiunea a ta.
  Dumnezeu a pus-o în tine și veghează ca acest lucru să se împlinească!

  Rămâi cu următorul gând, dragul meu explorator: admirația pe care o manifești față de fluturi o are și Tatăl ceresc față de tine. LUCREAZĂ!

  Semeniuc Raisa, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

  Lucrează neîncetat! - 2020. Orice lucru El îl face frumos la vremea lui; a pus în inima lor chiar și gândul veșniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârșit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu. Eclesiastul 3:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...