Rezultat garantat

Elisei a trimis să-i spună printr-un sol: „Du-te, și scaldă-te de șapte ori în Iordan; și carnea ți se va face sănătoasă, și vei fi curat”. 2 Împărați 5:10

Mihaela îndrăgește mult florile bunici ei. De aceea de fiecare dată când are ocazia le privește cum au crescut și cum au înflorit.

Ea și bunica ei, au un trandafir asemănător; doar că cel al bunicii este mai mare, mai înflorit şi mai sănătos decât al ei.

– Oare de ce bunico? O întrebă ea într-o zi.

– Ce să fac să am și eu așa flori frumoase?

Bunica îi arătă ulciorul și pârâul din capătul grădinii şi îi zise:

– Le pun puțină apă proaspătă din pârâu în fiecare zi.

De același autor

Rămâi cu El

Înțelegi cum ești?

– Doar atât? Așa ușor? Și luă ulciorul şi se hotărî să pună în practică sfatul bunicii cu propria ei floare.

Poate și noi pentru lucrurile care ne plac cu adevărat putem sacrifica timp și investi resurse nenumărate fără să considerăm că e prea mult sau prea mare efortul, deoarece ne place acel lucru.

Nu uita că Dumnezeu te vrea pentru El și dorește să ai o viață curată. Iar resursele și timpul tău să îl investești pentru lucrurile veșnice.

De multe ori mândria ne împiedică să ascultăm de acele sfaturi mărunte care vin din partea Domnului și ne aduc fericirea, sănătatea și curăția vieții.

Și astăzi, ca în vechime, Dumnezeu vorbește copiilor Săi prin diferite feluri: fie prin Cuvântul scris al Bibliei, fie printr-un sol, fie printr-un vis, Dumnezeu ne vorbește și ne îndrumă pas cu pas.

Ești tu dispus astăzi să asculți de cuvântul Său chiar și în lucrurile mărunte care le vei avea de făcut azi?

Roman Radu, Ghid – Conferința Banat

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Rezultat garantat - Devotional explo. Elisei a trimis să-i spună printr-un sol: „Du-te, și scaldă-te de șapte ori în Iordan; și carnea ți se va face sănătoasă, și vei fi curat”. 2 Împărați 5:10 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.