Articolul precedentŐrizd meg a szívedet!
  Articolul următorCare e minunea?

  Rezultat garantat

  Elisei a trimis să-i spună printr-un sol: „Du-te, și scaldă-te de șapte ori în Iordan; și carnea ți se va face sănătoasă, și vei fi curat”. 2 Împărați 5:10

  Mihaela îndrăgește mult florile bunici ei. De aceea de fiecare dată când are ocazia le privește cum au crescut și cum au înflorit.

  Ea și bunica ei, au un trandafir asemănător; doar că cel al bunicii este mai mare, mai înflorit şi mai sănătos decât al ei.

  – Oare de ce bunico? O întrebă ea într-o zi.

  – Ce să fac să am și eu așa flori frumoase?

  Bunica îi arătă ulciorul și pârâul din capătul grădinii şi îi zise:

  – Le pun puțină apă proaspătă din pârâu în fiecare zi.

  – Doar atât? Așa ușor? Și luă ulciorul şi se hotărî să pună în practică sfatul bunicii cu propria ei floare.

  Poate și noi pentru lucrurile care ne plac cu adevărat putem sacrifica timp și investi resurse nenumărate fără să considerăm că e prea mult sau prea mare efortul, deoarece ne place acel lucru.

  Nu uita că Dumnezeu te vrea pentru El și dorește să ai o viață curată. Iar resursele și timpul tău să îl investești pentru lucrurile veșnice.

  De multe ori mândria ne împiedică să ascultăm de acele sfaturi mărunte care vin din partea Domnului și ne aduc fericirea, sănătatea și curăția vieții.

  Și astăzi, ca în vechime, Dumnezeu vorbește copiilor Săi prin diferite feluri: fie prin Cuvântul scris al Bibliei, fie printr-un sol, fie printr-un vis, Dumnezeu ne vorbește și ne îndrumă pas cu pas.

  Ești tu dispus astăzi să asculți de cuvântul Său chiar și în lucrurile mărunte care le vei avea de făcut azi?

  Roman Radu, Ghid – Conferința Banat

  Rezultat garantat - 2020. Elisei a trimis să-i spună printr-un sol: „Du-te, și scaldă-te de șapte ori în Iordan; și carnea ți se va face sănătoasă, și vei fi curat”. 2 Împărați 5:10
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...