Dincolo de priviri

El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulți sunt cei cu noi decât cei cu ei”. 2 Împărați 6:16

Elisei este înconjurat de armata siriană, împăratul vrea cu orice preț să îl prindă, deoarece i s-a spus că el este sursa prin care informațiile din cercurile secrete ajung la israeliți. Slujitorul lui Elisei când vede o oaste așa numeroasă, își pierde curajul și plin de teamă, rostește: “Ah, domnul meu, cum vom face?”

Poate și tu te-ai confruntat cu o situație limită, te-ai simțit înconjurat de o “oaste” prea numeroasă ca să îi faci față, poate chiar azi te afli într-un moment de cumpănă și nu reușești să vezi nicio soluție.

Elisei îi simte teama și încearcă să-i arate că Dumnezeu nu i-a părăsit și chiar dacă sunt înconjurați de o armată de soldați puternici, Tatăl Ceresc Și-a trimis și El oastea de îngeri cerești.

De același autor

Echilibriștii

Rămâi cu El

După ce ai citit acest text, vei știi că nu ești niciodată singur, fie că te bucuri sau plângi, că mergi la examen sau la o plimbare cu prietenii, tu nu ești singur.

Dar mai ales atunci când îngrijorarea și teama coboară peste tine încercând să te clatine, amintește-ți aceste cuvinte: “mai mulți sunt cei cu noi…”.

Fii încrezător, rămâi credincios dar mai ales, fii sigur!

Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Dincolo de priviri - Devotional explo. El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulți sunt cei cu noi decât cei cu ei”. 2 Împărați 6:16 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.