Articolul precedentEgyek legyetek!
  Articolul următorNu e destul să vezi

  Dincolo de priviri

  El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulți sunt cei cu noi decât cei cu ei”. 2 Împărați 6:16

  Elisei este înconjurat de armata siriană, împăratul vrea cu orice preț să îl prindă, deoarece i s-a spus că el este sursa prin care informațiile din cercurile secrete ajung la israeliți. Slujitorul lui Elisei când vede o oaste așa numeroasă, își pierde curajul și plin de teamă, rostește: “Ah, domnul meu, cum vom face?”

  Poate și tu te-ai confruntat cu o situație limită, te-ai simțit înconjurat de o “oaste” prea numeroasă ca să îi faci față, poate chiar azi te afli într-un moment de cumpănă și nu reușești să vezi nicio soluție.

  Elisei îi simte teama și încearcă să-i arate că Dumnezeu nu i-a părăsit și chiar dacă sunt înconjurați de o armată de soldați puternici, Tatăl Ceresc Și-a trimis și El oastea de îngeri cerești.

  După ce ai citit acest text, vei știi că nu ești niciodată singur, fie că te bucuri sau plângi, că mergi la examen sau la o plimbare cu prietenii, tu nu ești singur.

  Dar mai ales atunci când îngrijorarea și teama coboară peste tine încercând să te clatine, amintește-ți aceste cuvinte: “mai mulți sunt cei cu noi…”.

  Fii încrezător, rămâi credincios dar mai ales, fii sigur!

  Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Dincolo de priviri - 2020. El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulți sunt cei cu noi decât cei cu ei”. 2 Împărați 6:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ce faci cu timpul tău?

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...