Articolul precedentSzeressétek egymást!
  Articolul următorNext Level

  Întoarcerea împăratului

  Înainte de Iosia, n-a fost niciun împărat care să se întoarcă la Domnul, ca el, din toată inima, din tot sufletul și din toată puterea lui, întocmai după toată legea lui Moise; și chiar după el, n-a fost niciunul ca el. 2 Împărați 23:25

  Iosia este unul dintre personajele mele preferate din Biblie încă de pe vremea când eram doar un copil. De ce? Păi…pentru că la 8 ani eu pășteam vacile, iar el era deja un împărat. Și mai ceva! În strădaniile mele de a fi un copil cuminte, nu pot spune că am reușit întotdeauna, dar el… el a reușit să facă mult bine!

  Cum de a reușit el să facă atâtea lucruri bune? Uite așa: a găsit Cartea – Cartea Legii. După ce a fost citită înaintea lui, a aranjat lucrurile în așa fel încât să fie citită înaintea întregului popor. În urma citirii, a intrat în legământ cu Domnul, angajându-se să facă binele, și nu doar el, ci tot poporul.

  Te provoc să citești astăzi pasajul biblic de la 2 Împărați 22:1 – 23:25. Dacă în viața ta Cartea este pierdută pe undeva, dacă încă nu ai făcut un legământ ca să urmezi pe Domnul, te rog ca în urma citirii pasajului biblic să stai de vorbă cu Isus în rugăciune. Stăruiește în hotărârile bune pe care le-ai luat, pentru că doar așa ai șansa ca raportul biblic despre Iosia să poată fi folosit și în dreptul tău.

  Ionel Indricau, Director Asociat Conferință – Conferința Banat

  Întoarcerea împăratului - 2020. Înainte de Iosia, n-a fost niciun împărat care să se întoarcă la Domnul, ca el, din toată inima, din tot sufletul și din toată puterea lui, întocmai după toată legea lui Moise; și chiar după el, n-a fost niciunul ca el. 2 Împărați 23:25
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...