Daniel – omul care se roagă!

  Apoi Daniel s-a dus în casa lui, și a spus despre lucrul acesta tovarășilor săi Hanania, Mișael și Azaria, rugându-i să ceară îndurarea Dumnezeului cerurilor pentru această taină, ca să nu piară Daniel și tovarășii săi odată cu ceilalți înțelepți ai Babilonului. Daniel 2:17,18

  Așa îl cunoaștem încă de la primii pași. Indiferent de situație, el vorbește cu Dumnezeu. De data aceasta, Daniel este pus în fața lui Nebucadnețar și trebuie să îi descopere visul pe care împăratul însuși l-a uitat. Ca Daniel sunt o mulțime de oameni de la care împăratul așteaptă o soluție și care sunt pe cale să își piardă viața.

  Daniel îi cere împăratului să-i acorde puțin timp, merge acasă, își cheamă prietenii și fac un plan, “să ceară îndurarea Dumnezeului Cerurilor”, cu alte cuvinte: “haideți să ne rugăm!”

  Care este motivul pentru care azi vrei să vii înaintea Cerului? Poate frământarea ta te-apasă atât de mult încât nu vezi o soluție, ai nevoie de timp să analizezi și să descoperi planul cel mai bun.

  Ce a făcut Daniel? Și-a chemat prietenii la rugăciune, pe toți trei.

  Tu câți prieteni ai? Și nu mă refer la cei de pe Facebook, Instagram… Pe cine poți chema la rugăciune cu tine? Zece, cinci, trei prieteni? Măcar unul?

  Hai, fă-ți curaj, sună-l sau trimite-i un SMS. Rugați-vă împreună, tu pentru el și el pentru tine.
  Dumnezeu e cu voi!

  Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Daniel – omul care se roagă! - 2020. Apoi Daniel s-a dus în casa lui, și a spus despre lucrul acesta tovarășilor săi Hanania, Mișael și Azaria, rugându-i să ceară îndurarea Dumnezeului cerurilor pentru această taină, ca să nu piară Daniel și tovarășii săi odată cu ceilalți înțelepți ai Babilonului. Daniel 2:17,18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...