Daniel – omul care se roagă!

  Apoi Daniel s-a dus în casa lui, și a spus despre lucrul acesta tovarășilor săi Hanania, Mișael și Azaria, rugându-i să ceară îndurarea Dumnezeului cerurilor pentru această taină, ca să nu piară Daniel și tovarășii săi odată cu ceilalți înțelepți ai Babilonului. Daniel 2:17,18

  Așa îl cunoaștem încă de la primii pași. Indiferent de situație, el vorbește cu Dumnezeu. De data aceasta, Daniel este pus în fața lui Nebucadnețar și trebuie să îi descopere visul pe care împăratul însuși l-a uitat. Ca Daniel sunt o mulțime de oameni de la care împăratul așteaptă o soluție și care sunt pe cale să își piardă viața.

  Daniel îi cere împăratului să-i acorde puțin timp, merge acasă, își cheamă prietenii și fac un plan, “să ceară îndurarea Dumnezeului Cerurilor”, cu alte cuvinte: “haideți să ne rugăm!”

  Care este motivul pentru care azi vrei să vii înaintea Cerului? Poate frământarea ta te-apasă atât de mult încât nu vezi o soluție, ai nevoie de timp să analizezi și să descoperi planul cel mai bun.

  Ce a făcut Daniel? Și-a chemat prietenii la rugăciune, pe toți trei.

  Tu câți prieteni ai? Și nu mă refer la cei de pe Facebook, Instagram… Pe cine poți chema la rugăciune cu tine? Zece, cinci, trei prieteni? Măcar unul?

  Hai, fă-ți curaj, sună-l sau trimite-i un SMS. Rugați-vă împreună, tu pentru el și el pentru tine.
  Dumnezeu e cu voi!

  Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Daniel – omul care se roagă! - 2020. Apoi Daniel s-a dus în casa lui, și a spus despre lucrul acesta tovarășilor săi Hanania, Mișael și Azaria, rugându-i să ceară îndurarea Dumnezeului cerurilor pentru această taină, ca să nu piară Daniel și tovarășii săi odată cu ceilalți înțelepți ai Babilonului. Daniel 2:17,18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...