Niciodată singur

  Și în fiecare zi Mardoheu se ducea și venea înaintea curții casei femeilor, ca să afle cum îi merge Esterei și ce se face cu ea. Estera 2:11

  Adeseori găsim situații în care ni se pare că nu este nimeni care să ne ajute sau să ne îndrume. 

  Te-ai simțit vreodată singur? Departe de casă, printre străini sau pur și simplu neînțeles de oameni. 

  Vreau să-ți amintesc, dragul meu explorator, că Tatăl ceresc are o făgăduință pentru tine: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” 

  Experiență lui Mardoheu evidențiază modul în care Dumnezeu știe să ne poarte de grijă (poate fără să fim conștienți): uneori El trimite îngerii Săi, alteori oamenii din jurul nostru, cunoscuți sau necunoscuți, ca să ne susțină, să alunge SINGURATATEA. 

  La rândul nostru, suntem trimiși de Tata să fim lumină pentru alții, să alungăm orice fărâmă de singurătate din mintea și inima fraților noștri! 

  Te PROVOC în această zi să îți întărești credința, să nu uiți că Dumnezeu nu își părăsește niciodată copiii și te rog manifeștă aceeași iubire și grijă față de semenii tăi.

  Semeniuc Raisa, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

  Niciodată singur - 2020. Și în fiecare zi Mardoheu se ducea și venea înaintea curții casei femeilor, ca să afle cum îi merge Esterei și ce se face cu ea. Estera 2:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...