Cât cântărește rugăciunea ta?

  „Doamne, adu-Ți aminte că am umblat înaintea Feței Tale cu credincioșie și curăție de inimă, și am făcut ce este bine înaintea Ta!” Și Ezechia a vărsat multe lacrimi. 2 Regi 20:3

  Despre Ezechia știm că avea o strânsă legătură cu divinitatea, pentru că nu aceasta este prima lui rugăciune înălțată către Dumnezeu. Dar acum cere ceva pentru el. Ceea ce spune Ezechia „întors cu fața la perete”, o face „cu credincioșie și curăție de inimă”. Domnul îi ascultă și-i împlinește dorința de a mai trăi, ba chiar face o minune dând umbra soarelui înapoi cu 10 trepte ca semn al împlinirii făgăduinței.

  Rugăciunea e respirația sufletului. Dacă vom neglija exercițiul rugăciunii, angajându-ne în rugăciune în mod dezordonat, numai atunci când ne convine, vom pierde legătura cu Dumnezeu.

  Psihologii au recunoscut că rugăciunea ajută la îmbunătățirea performanțelor care necesită exercitarea autocontrolului. Participanții care s-au rugat în cadrul unui astfel de eveniment înainte de a duce la capăt o temă extrem de solicitantă mental, au dovedit mult mai mult autocontrol în timpul respectivei activități decât cei care nu s-au rugat înainte.

  Rugăciunea care pornește dintr-o inimă sinceră și credincioasă are o mare putere. Domnul nu răspunde întotdeauna așa cum ne așteptăm, dar El ne va da acele lucruri de care avem cea mai mare nevoie.

  Louise, o femeie îmbrăcată sărăcăcios, cu o privire de om învins, a intrat într-o zi în magazin. S-a apropiat sfioasă de patronul magazinului și l-a întrebat dacă nu ar putea să-i dea pe datorie ceva alimente. I-a explicat că soțul ei era foarte bolnav și aveau 7 copii care trebuiau hrăniți. John a privit-o de sus și i-a cerut să iasă afară. Mai era un client în magazin căruia i s-a făcut milă și s-a oferit să plătească el. John răspunse arogant: „Ai o listă cu cumpărăturile de care ai nevoie? ”

  – Da, domnule.

  – Ok. Atunci pune-o pe cântar și eu o să-ți dau marfă de aceeași greutate cu lista dumitale. Louise puse cu grijă biletul pe cântar. John și celălalt client priveau plini de uimire cum cântarul sta înclinat în partea cu hârtia. John a început să pună pe cântar până nu a mai încăput. Smulse hârtiuța de pe cântar și o privi cu ochi mari. Nu era o listă, ci era o rugăciune: „Iubite Doamne, tu îmi cunoști nevoile, așa că eu le pun în mâinile Tale.”

  Femeia a luat alimentele mulțumind. John a rămas mut de uimire. Clientul i-a dat lui John 50 dolari și a zis: „A meritat toți banii. Numai Dumnezeu știe ce greutate are o rugăciune.”

  Pogăcean Iuliana, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Cât cântărește rugăciunea ta? - 2020. "Doamne, adu-Ți aminte că am umblat înaintea Feței Tale cu credincioșie și curăție de inimă, și am făcut ce este bine înaintea Ta!" Și Ezechia a vărsat multe lacrimi. 2 Regi 20:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...