Articolul precedentInfluencerul vieții tale
  Articolul următorCu toții vrem mai mult

  Mai așteaptă, nu vei regreta

  Ezechia a răspuns lui Isaia: „Cuvântul Domnului, pe care l-ai rostit, este bun”. Și a adăugat: „Căci va fi pace și liniște în timpul vieții mele!” 2 Regi 20:19

  Nu am nici o îndoială că atunci când citești Biblia gândești că tot ceea ce citești este bun. Dar sunt și momente când te întrebi: „De ce nu se întâmplă și în viața mea ceea ce promite Dumnezeu aici?”

  Mi s-a întâmplat într-o perioadă să văd în fiecare verset o făgăduință specială pentru mine și să fiu sigură că se va împlini în sfârșit dorința mea. Aveam credință, ceea ce ceream era după voia lui Dumnezeu iar când deschideam Biblia citeam exact ceea ce îmi plăcea să aud de la Dumnezeu. Părea că soarele este pe strada mea. Dar trăiam zilnic dezamăgiri cumplite și mă întrebam: „Oare ce trebuie să mai fac? Oare ce nu am făcut bine? Oare nu este voia lui Dumnezeu?”

  Dacă treci prin momente asemănătoare, vreau să te încurajez spunându-ți: mai așteaptă! Nu îți spun cât să mai aștepți pentru că pentru mine au fost ani mulți de așteptare, ci îți spun că, dacă ai credință, ești sigur că ceea ce ceri este după voia lui Dumnezeu și ai găsit și făgăduința Biblică pe care să o aduci înaintea Lui ca suport, atunci fără nici o urmă de îndoială că vei primi.

  Când, după mai mulți ani, am primit ceea ce am cerut lui Dumnezeu, am mărturisit în repetate rânduri, ori de câte ori am avut ocazia, că a meritat să aștept și că Dumnezeu mi-a dat chiar mai mult decât am cerut.

  Cu adevărat Cuvântul Domnului este bun și va fi exact așa cum El ți-a promis. Trebuie doar să aștepți. Vei vedea că pe lângă ceea ce ceri, vei primi și un bonus, ca răsplată pentru răbdarea ta.

  Ellen White spune: „Dacă ne lăsăm călăuziți de îndoielile și temerile noastre, sau dacă încercăm să rezolvăm orice lucru pe care nu-l vedem așa clar înainte de a avea o credință deplină, atunci greutățile și încurcăturile vor crește și se vor înmulți tot mai mult. Dar putem să venim la Dumnezeu, dându-ne seama de neputința și dependența noastră de El, așa cum suntem în adevăr, și în credință plină de umilință și încredere să facem cunoscut lui Dumnezeu dorințele noastre. Și El, a cărui cunoaștere este fără margini, care vede toate în creațiunea Sa și care conduce totul prin voința și cuvântul Său, poate și va asculta strigătele noastre și va face ca lumina să lumineze în inimile noastre.” (EGW – Calea către Hristos, p.92)

  Diana Belean, Ghid – Conferința Banat

  Mai așteaptă, nu vei regreta - 2020. Ezechia a răspuns lui Isaia: "Cuvântul Domnului, pe care l-ai rostit, este bun". Și a adăugat: "Căci va fi pace și liniște în timpul vieții mele!" 2 Regi 20:19
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Secretul biruinței

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...