Articolul precedentInfluencerul vieții tale
  Articolul următorCu toții vrem mai mult

  Mai așteaptă, nu vei regreta

  Ezechia a răspuns lui Isaia: „Cuvântul Domnului, pe care l-ai rostit, este bun”. Și a adăugat: „Căci va fi pace și liniște în timpul vieții mele!” 2 Regi 20:19

  Nu am nici o îndoială că atunci când citești Biblia gândești că tot ceea ce citești este bun. Dar sunt și momente când te întrebi: „De ce nu se întâmplă și în viața mea ceea ce promite Dumnezeu aici?”

  Mi s-a întâmplat într-o perioadă să văd în fiecare verset o făgăduință specială pentru mine și să fiu sigură că se va împlini în sfârșit dorința mea. Aveam credință, ceea ce ceream era după voia lui Dumnezeu iar când deschideam Biblia citeam exact ceea ce îmi plăcea să aud de la Dumnezeu. Părea că soarele este pe strada mea. Dar trăiam zilnic dezamăgiri cumplite și mă întrebam: „Oare ce trebuie să mai fac? Oare ce nu am făcut bine? Oare nu este voia lui Dumnezeu?”

  Dacă treci prin momente asemănătoare, vreau să te încurajez spunându-ți: mai așteaptă! Nu îți spun cât să mai aștepți pentru că pentru mine au fost ani mulți de așteptare, ci îți spun că, dacă ai credință, ești sigur că ceea ce ceri este după voia lui Dumnezeu și ai găsit și făgăduința Biblică pe care să o aduci înaintea Lui ca suport, atunci fără nici o urmă de îndoială că vei primi.

  Când, după mai mulți ani, am primit ceea ce am cerut lui Dumnezeu, am mărturisit în repetate rânduri, ori de câte ori am avut ocazia, că a meritat să aștept și că Dumnezeu mi-a dat chiar mai mult decât am cerut.

  Cu adevărat Cuvântul Domnului este bun și va fi exact așa cum El ți-a promis. Trebuie doar să aștepți. Vei vedea că pe lângă ceea ce ceri, vei primi și un bonus, ca răsplată pentru răbdarea ta.

  Ellen White spune: „Dacă ne lăsăm călăuziți de îndoielile și temerile noastre, sau dacă încercăm să rezolvăm orice lucru pe care nu-l vedem așa clar înainte de a avea o credință deplină, atunci greutățile și încurcăturile vor crește și se vor înmulți tot mai mult. Dar putem să venim la Dumnezeu, dându-ne seama de neputința și dependența noastră de El, așa cum suntem în adevăr, și în credință plină de umilință și încredere să facem cunoscut lui Dumnezeu dorințele noastre. Și El, a cărui cunoaștere este fără margini, care vede toate în creațiunea Sa și care conduce totul prin voința și cuvântul Său, poate și va asculta strigătele noastre și va face ca lumina să lumineze în inimile noastre.” (EGW – Calea către Hristos, p.92)

  Diana Belean, Ghid – Conferința Banat

  Mai așteaptă, nu vei regreta - 2020. Ezechia a răspuns lui Isaia: "Cuvântul Domnului, pe care l-ai rostit, este bun". Și a adăugat: "Căci va fi pace și liniște în timpul vieții mele!" 2 Regi 20:19
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...