Articolul precedentBizzál az Úrban!
  Articolul următorMarele mesaj al Sfintei Cine

  Fără speranță – iertați!

  Veniți totuși să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18

  Expresia, veniți să ne judecăm, te duce cu gândul la ceva pentru care trebuie să dai socoteală în fața unui judecător pentru faptele rele pe care le-ai comis. Cârmâzul și purpura, culori închise, față de zăpadă și lână, arată în acest text murdăria păcatelor noastre. 

  Atunci când invitația de a ne judeca este adresată de un judecător pământesc acesta analizează dosarul nostru și dă o sentință în baza legilor țării respective. Dacă păcatele nu sunt grave el poate da o sentință ușoară, dar cazierul personal rămâne pătat câțiva ani. Atunci când chemarea la judecată este adresată de Judecătorul universului lucrurile se schimbă total . Deși poporul Israel greșise foarte mul în fața Creatorului său, în dragostea Sa nemărginită îi invită la judecată. Judecătorul Suprem nu judecă după legi omenești, El judecă după legea dreptății și a iubirii Sale nemărginite,  Chiar dacă au păcate, Dumnezeu le promite că le va spăla și le va face albe și pure ca zăpada și ca lâna. Dar există o singură condiție, aceea pe care Isus a spus-o Mariei Magdalena, du-te și să nu mai păcătuiești. Oare câți din cei care ajung într-o sală de judecată nu ar dori ca judecătorul în loc sa rostească o condamnare cu mulți ani de temniță, să le spună, du-te și să numai păcătuiești, faptele îți sunt iertate, Satana ne spune și astăzi că odată ce am avut o viață greșită vom pieri, dar Isus ne cheamă să venim la El și vom fi iertați. Fiecare persoană este iubită de Dumnezeu și iertată prin sângele lui Isus.

  Burtican George, Ghid Asistent – Conferința Oltenia

  Fără speranță - iertați! - 2020. Veniți totuși să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...