Articolul precedentBizzál az Úrban!
  Articolul următorMarele mesaj al Sfintei Cine

  Fără speranță – iertați!

  Veniți totuși să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18

  Expresia, veniți să ne judecăm, te duce cu gândul la ceva pentru care trebuie să dai socoteală în fața unui judecător pentru faptele rele pe care le-ai comis. Cârmâzul și purpura, culori închise, față de zăpadă și lână, arată în acest text murdăria păcatelor noastre. 

  Atunci când invitația de a ne judeca este adresată de un judecător pământesc acesta analizează dosarul nostru și dă o sentință în baza legilor țării respective. Dacă păcatele nu sunt grave el poate da o sentință ușoară, dar cazierul personal rămâne pătat câțiva ani. Atunci când chemarea la judecată este adresată de Judecătorul universului lucrurile se schimbă total . Deși poporul Israel greșise foarte mul în fața Creatorului său, în dragostea Sa nemărginită îi invită la judecată. Judecătorul Suprem nu judecă după legi omenești, El judecă după legea dreptății și a iubirii Sale nemărginite,  Chiar dacă au păcate, Dumnezeu le promite că le va spăla și le va face albe și pure ca zăpada și ca lâna. Dar există o singură condiție, aceea pe care Isus a spus-o Mariei Magdalena, du-te și să nu mai păcătuiești. Oare câți din cei care ajung într-o sală de judecată nu ar dori ca judecătorul în loc sa rostească o condamnare cu mulți ani de temniță, să le spună, du-te și să numai păcătuiești, faptele îți sunt iertate, Satana ne spune și astăzi că odată ce am avut o viață greșită vom pieri, dar Isus ne cheamă să venim la El și vom fi iertați. Fiecare persoană este iubită de Dumnezeu și iertată prin sângele lui Isus.

  Burtican George, Ghid Asistent – Conferința Oltenia

  Fără speranță - iertați! - 2020. Veniți totuși să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...