Articolul precedentGyakorolj önuralmat!
  Articolul următorPiatra albă

  Ajutor garantat

  Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere, și nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea și pricina laudelor mele, și El m-a mântuit. Isaia 12:2

  Ce poate fi mai încurajator de atât! Nu este o discuție între două persoane fără a auzi unul din cuvintele: ,,criză, lipsuri, surprize neplăcute, emoții negative, depresie, insomnie, dependență, frică, boală, înșelătorie” și multe altele. Dar Dumnezeu ne-a dat făgăduința că ne ajută, ne întărește, ne dă izbândă.

  Prin Isaia, Domnul a trimis multe mustrări către poporul Său, i-a spus că îl părăsește și va suferi tot poporul datorită păcatului lor și neascultării de poruncile Lui. Dar tot prin Isaia a lăsat atâtea făgăduințe frumoase și pline de speranță. Ele s-au împlinit în dreptul poporului Israel pentru că au căutat iarăși pe Domnul. Este valabil și pentru noi. Nu putem avea ceva ce nu ne dorim. Dacă ,,orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de la Tatăl luminilor”, de ce ezităm și nu venim la El? Pe lângă faptul că promite, El și face. Așa stă scris. Avem ajutorul asigurat, aici pe pământ de a parcurge cu bine orice greutăți, de a fii optimiști, veseli, mulțumiți și recunoscători: ,,căci Domnul este pricina laudelor mele”, fragment din textul de azi. Și mai mult de atât, versetul ne mai spune: ,,El m-a mântuit”, deci avem viitorul asigurat, frumos pregătit, depinde de noi dacă acceptăm oferta lui Dumnezeu.

  Iuliana Pogăcean, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Sud

  Ajutor garantat - 2020. Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere, și nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea și pricina laudelor mele, și El m-a mântuit. Isaia 12:2
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...