Articolul precedentFejleszd az elmédet!
  Articolul următorUn țepuș în carne

  Trecut sau viitor?

  „Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi! Iată, voi face ceva nou, și-i gata să se întâmple: să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie, și râuri în locuri secetoase.” Isaia 43:18,19

  Avem un trecut un prezent și un viitor și asta ne ocupă toată viața!

  O mare realitate este că niciunul dintre noi nu este perfect. Toți am făcut greșeli , am fost răniți sau am rănit pe cineva la rândul nostru. Aceste experiențe pot influența relația noastră cu Dumnezeu și cu cei de lângă noi, pentru că ele ne produc durere, remușcări și resentimente și nu ne comportăm așa cum ar trebui. Ce bine ar fi să ne putem întoarce în trecut să ștergem toate greșelile și sa îndreptăm lucrurile făcute rău, nu-i așa? De foarte multe ori petrecem prea mult timp analizând trecutul nostru , și atunci când ne concentrăm mai  mult pe trecut decât pe viitor  apare o problemă și aceasta ne va împiedica să trăim pe deplin fericiți. Dumnezeu ne invită astăzi să nu ne mai uităm la ce a fost, ci la ce vom primi. Cum facem asta? Trebuie sa cerem iertare lui dumnezeu pentru ce am greșit, să învățăm din greșelile noaste , să cerem iertare celor cărora le-am greșit și să așteptăm lucrurile noi pe care Dumnezeu  le-a pregătit pentru noi. El ne promite un drum în pustiu, apa în locuri secetoase, adică trecerea oricărui obstacol și îndrumare în orice problemă chiar dacă pare fără ieșire.

  „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” 1 Corinteni 2:9.

  Petreacă Livia, Ghid – Conferința Oltenia

  Trecut sau viitor? - 2020. "Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi! Iată, voi face ceva nou, și-i gata să se întâmple: să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie, și râuri în locuri secetoase." Isaia 43:18,19
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...