Articolul precedentFejleszd az elmédet!
  Articolul următorUn țepuș în carne

  Trecut sau viitor?

  „Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi! Iată, voi face ceva nou, și-i gata să se întâmple: să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie, și râuri în locuri secetoase.” Isaia 43:18,19

  Avem un trecut un prezent și un viitor și asta ne ocupă toată viața!

  O mare realitate este că niciunul dintre noi nu este perfect. Toți am făcut greșeli , am fost răniți sau am rănit pe cineva la rândul nostru. Aceste experiențe pot influența relația noastră cu Dumnezeu și cu cei de lângă noi, pentru că ele ne produc durere, remușcări și resentimente și nu ne comportăm așa cum ar trebui. Ce bine ar fi să ne putem întoarce în trecut să ștergem toate greșelile și sa îndreptăm lucrurile făcute rău, nu-i așa? De foarte multe ori petrecem prea mult timp analizând trecutul nostru , și atunci când ne concentrăm mai  mult pe trecut decât pe viitor  apare o problemă și aceasta ne va împiedica să trăim pe deplin fericiți. Dumnezeu ne invită astăzi să nu ne mai uităm la ce a fost, ci la ce vom primi. Cum facem asta? Trebuie sa cerem iertare lui dumnezeu pentru ce am greșit, să învățăm din greșelile noaste , să cerem iertare celor cărora le-am greșit și să așteptăm lucrurile noi pe care Dumnezeu  le-a pregătit pentru noi. El ne promite un drum în pustiu, apa în locuri secetoase, adică trecerea oricărui obstacol și îndrumare în orice problemă chiar dacă pare fără ieșire.

  „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” 1 Corinteni 2:9.

  Petreacă Livia, Ghid – Conferința Oltenia

  Trecut sau viitor? - 2020. "Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi! Iată, voi face ceva nou, și-i gata să se întâmple: să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie, și râuri în locuri secetoase." Isaia 43:18,19
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Secretul biruinței

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...