Articolul precedentLegyen tiszt a beszéded!
  Articolul următorMarele nostru Preot

  Niciodată singur!

  Iată că te-am săpat pe mâinile Mele, și zidurile tale sunt totdeauna înaintea ochilor Mei!  Isaia 49:16

  Ai fost vreodată într-o situație în care ţi s-a părut că eşti singur, părăsit de toți? Că toate împrejurările ar fi împotriva ta? Așa ne imaginăm când trecem prin diferite încercări. Însă aparențele pot fi înșelătoare…

   
  Dumnezeu răspunde temerilor noastre cu o întrebare: Oare părinţii pot să îşi uite copiii? Să nu le poarte de grijă? Să nu fie alături de ei chiar şi în greutăţi? Foarte rar. Însă un lucru este sigur: „Eu – spune Tatăl ceresc – nu te voi uita cu niciun chip” (Isaia 49:15). Dumnezeu nu uită pe nimeni.

  Dragostea Lui este mai presus de orice sentiment pământesc, omenesc. Este o dragoste veşnică (Ieremia 31:3). Atât de mult îi pasă de tine şi de mine, de noi, încât a trimis pe singurul Său Fiu în lumea noastră, să ne salveze. Iar semnele dragostei divine vor fi purtate de Isus totdeauna: suntem „gravaţi” pe mânile Sale mângâietoare.

  Să nu uiţi niciodată: „Domnul este lângă toţi cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toată inima” (Psalm 145:18). Mâinile Sale ilustrează acest mare adevăr. Mâinile Sale au format pe om din țărâna pământului. Mâinile Sale au scris cele Zece Porunci. Mâinile Sale au atins ochii orbilor, i-au ridicat pe cei şchiopi, au hrănit mulțimile… L-au scăpat pe Petru, în timp ce acesta se scufunda. Mâinile lui Isus oferă binecuvântare. Mâinile, care au fost pironite pe cruce, pentru salvarea noastră. Şi chiar crezi, că dacă a dat atât de mult – totul – pentru tine, te va lăsa la greu? Niciodată!

  Orice ar fi şi orice ar părea, să ai încredere deplină în purtarea de grijă (providenţa) lui Dumnezeu, care ne iubeşte – te iubește – cu o dragoste veşnică. Şi tu eşti în mâinile Sale ocrotitoare. Nu-i aşa că este un lucru minunat?

  Mutnean Rezső-Károly, Pastor – Conferința Banat

  Niciodată singur! - 2020. Iată că te-am săpat pe mâinile Mele, și zidurile tale sunt totdeauna înaintea ochilor Mei!  Isaia 49:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Secretul biruinței

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...