Articolul precedentLegyen tiszt a beszéded!
  Articolul următorMarele nostru Preot

  Niciodată singur!

  Iată că te-am săpat pe mâinile Mele, și zidurile tale sunt totdeauna înaintea ochilor Mei!  Isaia 49:16

  Ai fost vreodată într-o situație în care ţi s-a părut că eşti singur, părăsit de toți? Că toate împrejurările ar fi împotriva ta? Așa ne imaginăm când trecem prin diferite încercări. Însă aparențele pot fi înșelătoare…

   
  Dumnezeu răspunde temerilor noastre cu o întrebare: Oare părinţii pot să îşi uite copiii? Să nu le poarte de grijă? Să nu fie alături de ei chiar şi în greutăţi? Foarte rar. Însă un lucru este sigur: „Eu – spune Tatăl ceresc – nu te voi uita cu niciun chip” (Isaia 49:15). Dumnezeu nu uită pe nimeni.

  Dragostea Lui este mai presus de orice sentiment pământesc, omenesc. Este o dragoste veşnică (Ieremia 31:3). Atât de mult îi pasă de tine şi de mine, de noi, încât a trimis pe singurul Său Fiu în lumea noastră, să ne salveze. Iar semnele dragostei divine vor fi purtate de Isus totdeauna: suntem „gravaţi” pe mânile Sale mângâietoare.

  Să nu uiţi niciodată: „Domnul este lângă toţi cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toată inima” (Psalm 145:18). Mâinile Sale ilustrează acest mare adevăr. Mâinile Sale au format pe om din țărâna pământului. Mâinile Sale au scris cele Zece Porunci. Mâinile Sale au atins ochii orbilor, i-au ridicat pe cei şchiopi, au hrănit mulțimile… L-au scăpat pe Petru, în timp ce acesta se scufunda. Mâinile lui Isus oferă binecuvântare. Mâinile, care au fost pironite pe cruce, pentru salvarea noastră. Şi chiar crezi, că dacă a dat atât de mult – totul – pentru tine, te va lăsa la greu? Niciodată!

  Orice ar fi şi orice ar părea, să ai încredere deplină în purtarea de grijă (providenţa) lui Dumnezeu, care ne iubeşte – te iubește – cu o dragoste veşnică. Şi tu eşti în mâinile Sale ocrotitoare. Nu-i aşa că este un lucru minunat?

  Mutnean Rezső-Károly, Pastor – Conferința Banat

  Niciodată singur! - 2020. Iată că te-am săpat pe mâinile Mele, și zidurile tale sunt totdeauna înaintea ochilor Mei!  Isaia 49:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...