Articolul precedentAz áldást a hit előlegezi!
  Articolul următorTeatrul roman din Sagunto

  Întreabă-L.

  Mai bine înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai înainte ca să fi ieșit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte, și te făcusem prooroc al neamurilor. Ieremia 1:5

  Luați la cunoștință faptul că 1895 este anul în care razele X au fost descoperite. Descoperirea accidentală aparține profesorului Wilhelm Conrad Roentgen, la Universitatea Wuerzburg din Germania. De atunci putem vedea prin carne, prin pereți și prin multe alte suprafețe opace. 

  Evident, orice descoperire vine cu un preț. S-a dovedit că deși razele X sunt excelente pentru a putea vedea, de exemplu un bebeluș în formare, aceleași raze pot dăuna sănătății bebelușului. Cercetări continue au dezvăluit pe rând metode îmbunătățite: Scintigrafia, Tomografia Computerizată (CT), Rezonanța Magnetică prin anii 1980 și în jurul lui 1990 apare Ultra-Sunetul  3D în timp real – o minunăție pentru lumea medicală.

  Este lesne de înțeles cât de pasionați suntem de a vedea cele nevăzute, de a cunoaște lucrurile ascunse, dar tot la fel de lesne ne dăm seama că NU PUTEM vedea și știi totul. Dacă aveam US3D la nașterea lui Adolf Hitler, am fi putut împiedica oare nașterea unui monstru? Am fi putut să-i știm inima și rostul vieții?

  În Sparta, la naștere, pruncii erau analizați atent iar cei cu defecte fizice VIZIBILE OCHIULUI, erau aruncați în groapa comună. Astfel au pierit poate viitori medici, poeți, arhitecți sau bucătari, dresori, cântăreți…
  Este tot mai clar faptul că nici ochiul antrenat, nici tehnologia modernă nu pot spune cine ești. Totuși, te rog să păstrezi în minte faptul că Dumnezeu știe! Ești cunoscut de El înainte să te naști. Vrei să afli rostul vieții tale? Întreabă-L. Vrei să afli liceul la care să mergi? Întreabă-L. Vrei să afli alesul sau aleasa? Întreabă-L. 

  Vrei să afli drumul spre cer? Întreabă-L! Nimeni altul nu știe!

  Daniel Nițu, Conducător de Zona – Conferința Muntenia

  Întreabă-L. - 2020. Mai bine înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai înainte ca să fi ieșit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte, și te făcusem prooroc al neamurilor. Ieremia 1:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...