Articolul precedentAkarom tisztulj meg!
  Articolul următorMama s-a întins în brațele mele

  Mă laud cu Domnul

  Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere și că Mă cunoaște, că știe că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată și dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul. Ieremia 9:24

  Când ai un frate mai mare, întotdeauna ai un motiv de bucurie sau de ceartă. Împarți împreună cu el lucruri, poate camera, drumul spre școală, dar…. și mult timp, timp de joacă, de făcut teme împreună, de discuții.

  Unul din lucrurile frumoase pe care mi le amintesc cu drag despre fratele mai mare era școala. E o binecuvântare să ai un frate mai mare prin preajmă, să te lauzi colegilor cu „bogăția” ta, iar el, ca un frate mai mare și bun, te „apără” de „dușmani”.

  Voi, care aveți frați mai mari, cunoașteți acest sentiment, nu?

  Vă lăudați cu el, așa-i?

  Vreau să vă provoc azi la un exercițiu, pe toți, fie că aveți frați sau nu: mai citiți o dată textul.

  Acum, gândiți-vă  ce puteți face azi, ca să vă lăudați cu Domnul?

  Poate îi veți spune unui prieten că Îl cunoașteți, ce lucruri frumoase a făcut pentru voi, poate îi dăruiți o Carte, îi dați share la un cântec, o poză pe Insta sau o invitație la Explo.

  Haideți să ne lăudăm cu Domnul!

  Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Mă laud cu Domnul - 2020. Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere și că Mă cunoaște, că știe că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată și dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul. Ieremia 9:24
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...