Mă laud cu Domnul

Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere și că Mă cunoaște, că știe că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată și dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul. Ieremia 9:24

Când ai un frate mai mare, întotdeauna ai un motiv de bucurie sau de ceartă. Împarți împreună cu el lucruri, poate camera, drumul spre școală, dar…. și mult timp, timp de joacă, de făcut teme împreună, de discuții.

Unul din lucrurile frumoase pe care mi le amintesc cu drag despre fratele mai mare era școala. E o binecuvântare să ai un frate mai mare prin preajmă, să te lauzi colegilor cu „bogăția” ta, iar el, ca un frate mai mare și bun, te „apără” de „dușmani”.

Voi, care aveți frați mai mari, cunoașteți acest sentiment, nu?

Vă lăudați cu el, așa-i?

De același autor

Echilibriștii

Rămâi cu El

Vreau să vă provoc azi la un exercițiu, pe toți, fie că aveți frați sau nu: mai citiți o dată textul.

Acum, gândiți-vă  ce puteți face azi, ca să vă lăudați cu Domnul?

Poate îi veți spune unui prieten că Îl cunoașteți, ce lucruri frumoase a făcut pentru voi, poate îi dăruiți o Carte, îi dați share la un cântec, o poză pe Insta sau o invitație la Explo.

Haideți să ne lăudăm cu Domnul!

Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Mă laud cu Domnul - Devotional explo. Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere și că Mă cunoaște, că știe că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată și dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul. Ieremia 9:24 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.