Cu mâna Lui

Vasul pe care-l făcea n-a izbutit,-cum se întâmplă cu lutul în mâna olarului. Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă. Ieremia 18:4

Cu o bucată de lut în mână începi să te pregătești, ai un plan în minte cu privire la ceea ce vrei să realizezi și… începi să modelezi. Mâinile tale lucrează, în minte ai o imagine clară și la final ești dezamăgit de ceea ce vezi. Începi din nou și cu mai multă răbdare și atenție la detalii reușești, ești mulțumit de ceea ce ții în mâini.

Ți s-a întâmplat probabil, deseori, să te uiți la tine și să fii nemulțumit, să-ți dorești părul ondulat sau brațe mai puternice sau să nu-ți mai placă ochelarii și frustrat să te cerți cu Olarul. Iar El îți șoptește că tu ești făcut cu multă răbdare, cu multe detalii, tu nu ești un vas spart, ești lucrarea perfectă, așa cum i-a plăcut Lui să te facă.

De același autor

Înțelegi cum ești?

Pocăința la sangvinici

Tu nu ești unul dintre produsele realizate în serie, tu ești un unicat, o formă creată cu mâna Marelui Artist, ca tine nimeni altul.

Acum, stai de vorbă cu Maestrul, iar dacă sunt unele lucruri de reparat, cere-i ajutorul, iar la final, mulțumește-i pentru culoare, înălțime, ochelari, familie și prieteni.

Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cu mâna Lui - Devotional explo. Vasul pe care-l făcea n-a izbutit,-cum se întâmplă cu lutul în mâna olarului. Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă. Ieremia 18:4 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.