Cu mâna Lui

Vasul pe care-l făcea n-a izbutit,-cum se întâmplă cu lutul în mâna olarului. Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă. Ieremia 18:4

Cu o bucată de lut în mână începi să te pregătești, ai un plan în minte cu privire la ceea ce vrei să realizezi și… începi să modelezi. Mâinile tale lucrează, în minte ai o imagine clară și la final ești dezamăgit de ceea ce vezi. Începi din nou și cu mai multă răbdare și atenție la detalii reușești, ești mulțumit de ceea ce ții în mâini.

Ți s-a întâmplat probabil, deseori, să te uiți la tine și să fii nemulțumit, să-ți dorești părul ondulat sau brațe mai puternice sau să nu-ți mai placă ochelarii și frustrat să te cerți cu Olarul. Iar El îți șoptește că tu ești făcut cu multă răbdare, cu multe detalii, tu nu ești un vas spart, ești lucrarea perfectă, așa cum i-a plăcut Lui să te facă.

Tu nu ești unul dintre produsele realizate în serie, tu ești un unicat, o formă creată cu mâna Marelui Artist, ca tine nimeni altul.

Acum, stai de vorbă cu Maestrul, iar dacă sunt unele lucruri de reparat, cere-i ajutorul, iar la final, mulțumește-i pentru culoare, înălțime, ochelari, familie și prieteni.

Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor