Articolul precedentA szeretetből végzett szolgálat
  Articolul următorCultura violenței

  Cu mâna Lui

  Vasul pe care-l făcea n-a izbutit,-cum se întâmplă cu lutul în mâna olarului. Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă. Ieremia 18:4

  Cu o bucată de lut în mână începi să te pregătești, ai un plan în minte cu privire la ceea ce vrei să realizezi și… începi să modelezi. Mâinile tale lucrează, în minte ai o imagine clară și la final ești dezamăgit de ceea ce vezi. Începi din nou și cu mai multă răbdare și atenție la detalii reușești, ești mulțumit de ceea ce ții în mâini.

  Ți s-a întâmplat probabil, deseori, să te uiți la tine și să fii nemulțumit, să-ți dorești părul ondulat sau brațe mai puternice sau să nu-ți mai placă ochelarii și frustrat să te cerți cu Olarul. Iar El îți șoptește că tu ești făcut cu multă răbdare, cu multe detalii, tu nu ești un vas spart, ești lucrarea perfectă, așa cum i-a plăcut Lui să te facă.

  Tu nu ești unul dintre produsele realizate în serie, tu ești un unicat, o formă creată cu mâna Marelui Artist, ca tine nimeni altul.

  Acum, stai de vorbă cu Maestrul, iar dacă sunt unele lucruri de reparat, cere-i ajutorul, iar la final, mulțumește-i pentru culoare, înălțime, ochelari, familie și prieteni.

  Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Cu mâna Lui - 2020. Vasul pe care-l făcea n-a izbutit,-cum se întâmplă cu lutul în mâna olarului. Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă. Ieremia 18:4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...