O inima micuță

  Le voi da o inimă ca să înțeleagă că Eu sunt Domnul. Ei vor fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul lor, dacă se vor întoarce la Mine cu toată inima lor. Ieremia 24:7

  Într-o zi, o inimă micuță s-a uitat în oglindă și când s-a văzut, s-a umplut de bucurie: cum bătea ritmic, umplând cu lichidul vieții fiecare cămăruță a ei și păstra pentru ea foarte puțin, restul trimitea în universul ei visceral. Cel mai mult a fost surprinsă să constate că orice veste, fie bună, fie rea, îi afectează bătaia, o face să râdă cu putere sau să plângă cu lacrimi.

  Într-o zi a primit de la mușchi și creier o solicitare mare: s-a străduit, cu toate puterile să răspundă dar nu a putut, atunci a strigat la o inimă mare cerându-i să o îmbrățișeze pentru a putea pompa mai mult spre organele care i-au cerut ajutorul, dar….a fost refuzată.

  Inima micuță s-a mâhnit și a plâns mult, și de acolo o stare de nesiguranță s-a instalat discret în ea.

  Într-o zi s-a apropiat de alte inimi micuțe să se joace cu ele:  „Mă primiți și pe mine cu voi?”

  „Nu, nu te băga în jocul nostru!”

  A plâns din nou.

  A venit acasă la inima mamă, care văzând-o tristă, speriată, i-a dat o îmbrățișare puternică. Atunci a înțeles ce înseamnă o inima mare, a înțeles că niciodată nu va mai plânge, că inima mamă e acolo.

  Așa vrea și Isus să ne dea îmbrățișarea Lui, promițându-ne o inimă nouă pentru a înțelege dragostea Lui, și împreună vom reuși să trecem peste toate dificultățile, greutățile și respingerile vieții.

  Haideți să dăm azi o îmbrățișare celor de lângă noi.

  Malan Leia, Master Ghid – Conferința Banat

  O inima micuță - 2020. Le voi da o inimă ca să înțeleagă că Eu sunt Domnul. Ei vor fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul lor, dacă se vor întoarce la Mine cu toată inima lor. Ieremia 24:7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...