Articolul precedentKrisztus az alap!
  Articolul următorRevoluția harului

  Domnul întotdeauna aude… ascultă

  „În strâmtorarea mea, am chemat pe Domnul, și m-a ascultat; din mijlocul locuinței morților am strigat, și mi-ai auzit glasul.” Iona 2:2

  Când în sfârșit cred că tot ce e greu a trecut, atunci doar începe. Încerc să mă reculeg după o naștere mult prea devreme, în care pierdusem unul din gemeni, iar celălalt încă nu e stabilizat. Epuizată și fără vlagă încerc să lupt, dar cad în inconștiență pentru o vreme, reabilitată doar ca să continui zilele de coșmar.

  – Doamne nu îmi mai simt partea stângă a corpului!

  – Doamne nu mai pot să văd!

  – Doamne nu mai pot să articulez cuvinte!

  – Ce e cu mine, o să îmi mai revin?

  Toate sunt strigăte disperate a unui suflet învins.

  Ajung după multe investigații în alt spital, unde după o nouă criză sunt programată la operație. Mă trezesc doar să constat că viața a fost doar pană aici. Aud doctorul ca prin vis:

  – Voi încerca doar pentru că într-un spital e o mogâldeață tocmai născută și acasă un pui de om de doar 4 ani ce o așteaptă. Șansele bat spre cota zero. Nu am nici cea mai mică garanție. Dacă va ieși vie, va fi doar o minune. Sângele invadase toată emisfera dreaptă a creierului.

  În acel moment lumea mi s-a părut complet diferită. Totul în minte se învârtea ca într-un carusel: toată viața mea în acele câteva secunde. Câte am făcut sau nu am făcut, am  pierdut sau am câștigat? Oare bătălia e pierdută sau câștigată? Nu somnul era apăsător, ci gândul că în urmă va rămâne ceva neterminat, nedesăvârșit. Apoi două comori în mâna cui? Cum vor trăi ei, cum vor răzbi singuri? Și după lupta în rugă, doar între mine și Tatăl, acolo în sala de urgențe un gând câștigă:

  – Doamne, dar sunt ai Tăi, așa că nu fac altceva decât să îi las în mâna Ta, pe ei și pe mine.

  Ca dintr-un somn adânc mă trezesc. E atâta lumină! Și aud din nou vocea ca prin vis:

  – E o minune, a reușit, sigur are pe Cineva sus ce o iubește mult.

  Azi privesc în urmă și nu pot să uit, cadoul rămas e mereu prezent pe trupul meu (28 de agrafe pe scalp) nu mă lasă să uit, de fapt sunt ca o coroană ce îmi amintește mereu că Cineva mă iubește și îmi ascultă ruga mereu.

  Și tu exploratorule nu uita ești la fel de iubit și prețuit de Tata.

  Cristina Pop, Ghid – Conferința Banat

  Domnul întotdeauna aude... ascultă - 2020. "În strâmtorarea mea, am chemat pe Domnul, și m-a ascultat; din mijlocul locuinței morților am strigat, și mi-ai auzit glasul.” Iona 2:2
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...