Articolul precedentNu sări!
  Articolul următorDe la ură la iubire

  Zi de bine!

  „Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumnezeul tău?” (Mica 6:8)

  În statul Nebraska din SUA, există un oraș fondat de un preot. La intrarea în oraș se află o statuie interesantă. Ea îi înfățișează pe doi băieți pe care preotul îi întâlnise într-o zi. Unul dintre băieți zâmbește fericit și duce în spate un copil mic care nu poate să meargă. Preotul l-a întrebat pe cel mare, dacă nu obosea să îl ducă în spinare peste tot pe cel mic. Răspunsul băiatului a fost scris la baza statuii:

  „Dar el nu este greu; el este fratele meu!”

  Dragul meu prieten, care citești aceste rânduri: îmi place să cred că pentru tine, azi, e o zi specială! Că ești preocupat de ceea ce Dumnezeu numește a fi binele! De la început, vreau să te asigur că nimic din ceea ce poți face, nu Îl va determina pe Dumnezeu să te iubească mai puțin! El nu ne iubește în funcție de faptele noastre, ci pentru că așa este El! 

  Probabil în calea ta sunt și obstacole! Poate mediul în care te afli nu este unul plăcut! Poate că provii dintr-o familie disfuncțională. Poate că ai vreun handicap sau vreo adicție. Totuși, Dumnezeu este mai mare decât toate acestea. El este mai puternic decât obiceiul tău! Te simți ridiculizat de colegi? Dumnezeu crede în tine! Ți s-a spus că ești un ratat? Dumnezeu are așteptări mari de la tine. Te simți părăsit? Dumnezeu a renunțat la tot pentru a te face copilul Lui! Planurile Sale pentru viața ta sunt mai mari, mai vaste și mai înalte decât îți poți imagina!

  Dacă vrei să fii fericit… alege să fii. Dacă nu mai găsești nicio speranță, construiește-ți una. Realitatea din jurul nostru se schimbă, cu implicarea fiecăruia. Alege să fii drept, să fii milos, să Îl asculți pe Dumnezeu. Să Îl pui pe primul loc în viața ta!

  Te invit să începi chiar azi!

  Mihaela Zaha, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Zi de bine! - 2020. "Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumnezeul tău?" (Mica 6:8)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...