Articolul precedentMai mult decât ești dator
  Articolul următorRezistența pașnică

  Vestiți Evanghelia

  El zicea: „Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape. (Matei 3:2)

  Încă din copilărie m-am întrebat cum să povestesc oamenilor despre apropiata revenire a lui Isus Hristos, însă întotdeauna mă loveam de câteva întrebări. Oare ce urmau să spună ceilalți? Cum le dau vestea? Le-o spun verde în față sau mai pe ocolite? Dacă nu le spun cum trebuie, îmi mai îndeplinesc datoria față de Hristos?

  Răspunsul la toate aceste frământări era chiar mai simplu decât mă așteptam și l-am găsit în Ioan 15:12: „Aceasta este porunca Mea: Să vă iubiți unii pe alții cum v-am iubit Eu”. Asta era! Așadar, dacă ofer oamenilor iubire, așa cum mi-a oferit Hristos, îmi îndeplinesc misiunea pe acest pământ. Prin comportament, prin faptul că sunt atent la nevoile celor din jur, fie cunoscuți, fie necunoscuți, devin o mărturie vie despre lumea mai bună pe care Hristos a promis-o celor credincioși Lui. Astfel, oamenii vor fi interesați să afle care este motivația din spatele stilului meu de viață. Iar interesul nu trebuie să fie imediat, după cum aflăm din pilda semănătorului. Dacă semințele pot încolți în stâncă, atunci Dumnezeu poate face ca ele să încolțească și în cele mai împietrite inimi.

  Și poate te întrebi: „ok, dar dacă sunt atent la nevoile celorlalți, când îmi mai trăiesc viața? Cum îmi voi satisface nevoile personale?”. Dacă ți-ai pus deja aceste întrebări, am o veste minunată pentru tine. Pot chiar să numesc această veste „secretul vieții”. Ești pregătit? Dragostea. Oferă și primește dragoste. Iar dacă vei face asta, îți promit că Dumnezeu va avea grijă de tine, de nevoile tale și va face în așa fel încât să ai timp și pentru nevoile celor din jurul tău.

  Ești gata să pui în aplicare acest secret?

  Tudorașcu Sarah, Elevă- Liceul Teologic Adventist Maranatha – Conferința Transilvania de Sud

  Vestiți Evanghelia - 2020. El zicea: "Pocăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape. (Matei 3:2)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...