Articolul precedentÎnțelegi cum ești?
  Articolul următorPăstrează ce ai

  Rămâi cu El

  „Doamne” , I-a răspuns Simon Petru” ,la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții vecinice.” (Ioan 6:68)

  Ai fost trădat vreodată de un prieten? Îmi amintesc amuzat de nenumăratele supărări din copilărie când rupeam prietenii de fiecare dată când nu îmi convenea ceva. Bineînțeles, mereu se lăsa cu împăcare și joacă. Pe măsură ce creștem, însă, loialitatea nu mai poate fi negociată atât de ușor. Puține sunt suferințele mai grele decât cele provocate de trădarea unui prieten bun.

  Isus tocmai a fost părăsit de o parte însemnată a prietenilor Lui. E de înțeles, având în vedere situația în care au fost puși! Societatea, neobișnuită cu limbajul cerului, L-a penalizat aspru pe Învățător. Ce alegi? Intri în vizorul necruțător al oamenilor, sau stai lângă Cineva pe care uneori nu Îl înțelegi?

  John Kenneth Galbraith era un economist de top al anilor 1900. Mulți demnitari importanți îi cereau consiliere. După o zi foarte grea de muncă, i-a spus menajerei să nu fie deranjat cât timp trage un pui de somn. La scurt timp după ce a adormit, telefonul sună: „Vreau să vorbesc cu Ken. Sunt Lyndon Johnson.” „-Doarme. Mi-a spus să nu îl deranjez” a spus menajera. „Ei bine, trezește-l! Am nevoie să vorbesc urgent cu el.” „- Nu, domnule președinte (era președintele SUA!). Eu lucrez pentru el, nu pentru dvs.” Când economistul s-a trezit, Președintele Statelor Unite ale Americii l-a rugat să o lase pe menajeră la Casa Albă.

  Loialitatea este mereu răsplătită! Însă presupune de fiecare dată sacrificii. Să stai lângă Isus va fi adesea greu. Vei fi greșit înțeles. Poate chiar batjocorit! Ucenicii care au rămas fideli au simțit asta pe pielea lor. Cei care au trădat…ei bine, ei nu au primit invitație la Casa Albă de sus. Rămâi și gustă viața minunată alături de Isus!

  Dorgo Adrian, Director Asociat Conferință – Conferința Transilvania de Nord

  Rămâi cu El - 2020. "Doamne" , I-a răspuns Simon Petru" ,la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții vecinice." (Ioan 6:68)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...