Articolul precedentEchilibriștii
  Articolul următorA trăi este Hristos

  Motivația iubirii

  A treia oară i-a zis Isus: „Simone, fiul lui Iona, Mă iubești?” Petru s-a întristat că-i zisese a treia oară: „Mă iubești?” Și I-a răspuns: „Doamne, Tu toate le știi; știi că Te iubesc” .Isus i-a zis: „Paște oile Mele!” (Ioan 21:17)

  „Mă iubești?” Așa suna întrebarea pusă de Domnul Isus lui Petru. Pentru Isus aceasta era cea mai importantă întrebare. Dar Isus nu dorea să cunoască doar răspunsul lui Petru, pentru că întrebarea ne este adresată și nouă. „Dumnezeu dorește numai un serviciu din iubire” ne spune Inspirația. El nu este mulțumit când ne este frică de El. Nu are nici o satisfacție când ascultăm de El din obligație sau datorie.

  Dumnezeu este iubire ceea ce înseamnă că tot ceea ce face El este motivat de cea mai profundă dragoste. El te-a cunoscut înainte să exiști și ți-a pregătit un loc în patria cerească. A dorit ca tu să-L poți cunoaște așa cum S-a descoperit în Fiul Său. S-a făcut cunoscut prin fiecare bine pe care l-ai primit în viață. Fiecare impuls bun din tine este de la El. În preștiința Lui a anticipat fiecare experiență, piedică și încercare de care depinde destinul tău veșnic, luând măsuri pentru a nu fi niciodată încurcat sau învins de vrăjmașul tău. Tot El ți-a pregătit o viață în care dezvoltarea caracterului tău să te așeze printre cei care au înnobilat lumea și au cinstit pe Dumnezeu.

  Nu există cineva care să se poarte cu tine cu mai multă delicatețe, cu mai multă răbdare și bunătate, decât Părintele tău ceresc. El simte fiecare întristare a ta, înțelege orice nedumerire și pătrunde gândurile tale neexprimate. Și dorește mult să-L recunoști în toate căile tale, ca El să-ți netezească cărările vieții tale. Cât Il iubești pe Cel care te iubește atât de mult? Voia Lui este o povară sau o plăcere pentru tine? Când vei învăța că voia Lui este mai bună decât voia ta, că înțelepciunea Lui este superioară inteligenței tale și când ochii tăi vor fi deschiși ca să vadă, atunci vei răspunde și tu: „Doamne, Tu toate le știi; știi că te iubesc”.

  Suciu Iuliana, Instructor – Conferința Banat

  Motivația iubirii - 2020. A treia oară i-a zis Isus: "Simone, fiul lui Iona, Mă iubești?" Petru s-a întristat că-i zisese a treia oară: "Mă iubești?" Și I-a răspuns: "Doamne, Tu toate le știi; știi că Te iubesc" .Isus i-a zis: "Paște oile Mele!" (Ioan 21:17)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...