Articolul precedentÎn ochii Lui suntem egali
  Articolul următorNincs középút!

  Prințesa din inima mea

  Voi însă sunteți o seminție aleasă, o preoție împărătească, un neam sfânt, un popor, pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui, ca să vestiți puterile minunate ale Celui ce V-a chemat din întunerec la lumina Sa minunată. (1 Petru 2:9)

  Îmi amintesc cu nostalgie de anii copilăriei, când ne adunam pentru a ne juca, toți ne doream rolul de prinț sau prințesă, visam la prințesa cea frumoasă și ocrotită, protejata regelui. Atunci era un joc venit din dorința neînțeleasă a sufletului de copil.

  Cred că toți ne-am dorit adesea să fim copii de împărat, aleși, prețioși și deosebiți. De acum să nu mai lăsăm să se ridice în inima noastră întrebarea și nedumerirea, „de ce nu ne-am născut prinți și prințese.”

  Trebuie să trăim cu certitudinea că asta și suntem, suntem nespus de prețioși. Nu e puțin lucru ca Regele Universului să își dea viața pentru a ne câștiga, să fim ai Lui. Și toate acestea din dragostea pentru noi, o dragoste nemărginită.

  Deci este o onoare pentru noi să fim prinți ai universului. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne purtăm demn și cu respect față de Împăratul nostru. Fețele noastre trebuie să exprime pacea cerului, bucuria lui Hristos și să fim plini de recunoștință pentru onoarea de-a fi în slujba Maestrului, care ne-a găsit vrednici de-a fi parte în planul Său.

  Așadar, dragi prinți și prințese explo, doresc cu toată prețuirea să simțiți în sufletele voastre apartenență la Împărăția Cerului, și aștept cu ardoare să fim prezenți cu toți la nunta Regelui răscumpărător.

  Să fim fii ai luminii, strălucind în lume precum stele pe bolta întunecată a cerului..

  Luminița Todoran, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Prințesa din inima mea - 2020. Voi însă sunteți o seminție aleasă, o preoție împărătească, un neam sfânt, un popor, pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui, ca să vestiți puterile minunate ale Celui ce V-a chemat din întunerec la lumina Sa minunată. (1 Petru 2:9)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Secretul biruinței

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...