Articolul precedentÎn ochii Lui suntem egali
  Articolul următorNincs középút!

  Prințesa din inima mea

  Voi însă sunteți o seminție aleasă, o preoție împărătească, un neam sfânt, un popor, pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui, ca să vestiți puterile minunate ale Celui ce V-a chemat din întunerec la lumina Sa minunată. (1 Petru 2:9)

  Îmi amintesc cu nostalgie de anii copilăriei, când ne adunam pentru a ne juca, toți ne doream rolul de prinț sau prințesă, visam la prințesa cea frumoasă și ocrotită, protejata regelui. Atunci era un joc venit din dorința neînțeleasă a sufletului de copil.

  Cred că toți ne-am dorit adesea să fim copii de împărat, aleși, prețioși și deosebiți. De acum să nu mai lăsăm să se ridice în inima noastră întrebarea și nedumerirea, „de ce nu ne-am născut prinți și prințese.”

  Trebuie să trăim cu certitudinea că asta și suntem, suntem nespus de prețioși. Nu e puțin lucru ca Regele Universului să își dea viața pentru a ne câștiga, să fim ai Lui. Și toate acestea din dragostea pentru noi, o dragoste nemărginită.

  Deci este o onoare pentru noi să fim prinți ai universului. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne purtăm demn și cu respect față de Împăratul nostru. Fețele noastre trebuie să exprime pacea cerului, bucuria lui Hristos și să fim plini de recunoștință pentru onoarea de-a fi în slujba Maestrului, care ne-a găsit vrednici de-a fi parte în planul Său.

  Așadar, dragi prinți și prințese explo, doresc cu toată prețuirea să simțiți în sufletele voastre apartenență la Împărăția Cerului, și aștept cu ardoare să fim prezenți cu toți la nunta Regelui răscumpărător.

  Să fim fii ai luminii, strălucind în lume precum stele pe bolta întunecată a cerului..

  Luminița Todoran, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Prințesa din inima mea - 2020. Voi însă sunteți o seminție aleasă, o preoție împărătească, un neam sfânt, un popor, pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui, ca să vestiți puterile minunate ale Celui ce V-a chemat din întunerec la lumina Sa minunată. (1 Petru 2:9)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...