Dragostea de mamă

  Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre. (1 Ioan 4:10)

  Dragostea este interpretată în multe feluri, dar dragostea lui Dumnezeu e ceea ce va rămâne în veci, şi este nemăsurabilă, fiind o dragoste necondiționată. Iubirea necondiționată este cunoscută ca fiind afecțiunea fără limite, iubirea fără condiții, iubirea completă…

  Această dragoste pare uneori greu de înțeles, dar avem un exemplu frumos pe care majoritatea l-am trăit într-o măsură sau alta:

  Să ne gândim la micii copilași, la bebeluși, cu câtă grijă, iubire şi gingășie îi îngrijesc mamele, fără a cere nimic în schimb… Dar cel mai important este că mama o face cu toată inima, pentru unii continuă să o facă pentru tot restul vieții. Această grijă vine din Iubirea Necondiționată pe care mama o are pentru copilul ei din prima secundă de viață.

  Nu este opțională, este adânc programată în natură umană.

  DAR…Dragostea lui Dumnezeu este mult mai puternică decât aceasta, El ne-a lăsat o făgăduință pentru a nu uita cât de mult ne iubeşte…:

  „Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează, şi să n-aibă milă de rodul pântecului ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuși Eu nu te voi uita cu nici un chip ”

  O, ce întrebare…, şi uşoară şi grea în acelaşi timp! Cum să poată o mamă să uite copilul ce l-a alăptat? Şi dacă totuşi găsim mame, acestea pot fi din ambele categorii. E trist şi minunat, e plăcut şi neplăcut să vorbim despre acestea.

  Chiar dacă unele mame pot uita.. „- Eu nu te voi uita cu nici un chip -” zice Domnul.

  Căci te-am săpat pe Mâinile Mele… şi eşti întotdeauna înaintea ochilor Mei.

  Urmele săpate pe mâinile Lui suntem noi.., ele sunt dovada că suntem ai Lui, semnul iubirii necondiționate.

  Iubirea adevărată, iubirea necondiționată vine cu totul, oferind totul şi așteptând nimic…

  Dragostea învinge defectele, uită şi iartă.

  Luminița Todoran, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

  Dragostea de mamă - 2020. Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre. (1 Ioan 4:10)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O cunoștință veșnică

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...