Articolul precedentProiecție wireless
  Articolul următorUn tăciune scos din foc

  O singură zi – Un singur eveniment!

  În ziua Domnului eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbițe care zicea: „Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte, și trimete-o celor șapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia și Laodicea” (Apocalipsa 1:10,11)

  În dimineața aceasta as vrea să-ți reamintești ,,o singură ZI” pentru un singur eveniment

  … Le-ai găsit? Să-ți ofer câteva exemple: ziua de naștere, ziua când ai început clasa I, sau ziua când ai instalat pentru prima dată cortul într-o tabără și de ce nu ziua când ai fost investit explorator? Toate au avut un eveniment unic. Ele nu se mai pot repeta.

  Despre ziua Domnului pe care o trăiește Ioan s-a discutat foarte mult. Când a fost? În ce zi, Sâmbăta sau Duminica? Și multe alte discuții. Ceea ce contează cu adevărat însă este faptul că doar în textul acesta din întreaga Scriptură se regăsește expresia aceasta trăită. Și da, cel mai important aspect pentru tine și pentru mine este faptul că Ziua aceasta va veni încă odată. Și va fi unică! Știi când va fi aceasta?

  Fiecare din cele șapte biserici a avut un mesaj pe care l-au primit într-o singură zi. De mesajul acela avea să depindă reușita lor. Unele au ascultat și L-au găsit pe Isus, altele au eșuat.

  Biserica unde tu și cu mine ne închinăm este simbolizată prin biserica Laodiceea.

  Textul de azi ne vorbește despre Isus ca exponent între două momente: început și sfârșit.
  În fiecare dimineață când ne trezim realizăm că avem o nouă zi, o nouă provocare, o nouă șansă.

  Ceea ce nu știm este cum se va termina ziua aceasta și aceea. De aceea pentru noi este important ce se scrie în carte? Dacă vei citi mesajele pentru care Ioan a fost responsabilizat să le scrie vei vedea că fiecare mesaj are de a face cu: trecutul (… Știu faptele tale), cu prezentul (…te sfătuiesc), dar și cu viitorul (pe cel ce va birui).

  Făgăduința pentru ziua aceasta este una plină de optimism și speranță reală deoarece Isus este cel care cunoaște începutul și sfârșitul fiecărei ființe de pe acest pământ. Trăiește astăzi siguranța unui început și sfârșit alături de Isus. Și nu uita: Isus este TOTUL.

  Daniluc Daniel, Pastor – Conferința Moldova

  O singură zi – Un singur eveniment! - 2020. În ziua Domnului eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbițe care zicea: „Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte, și trimete-o celor șapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia și Laodicea” (Apocalipsa 1:10,11)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...