Să-l găsim pe Isus!

  Unul din cei doi, cari auziseră cuvintele lui Ioan și merseseră după Isus, era Andrei, fratele lui Simon Petru. El, cel dintâi, a găsit pe fratele său Simon, și i-a zis: „Noi am găsit pe Mesia” (care, tălmăcit însemnează Hristos). (Ioan 1:40)

  Bună dimineața dragul meu prieten! În această ocazie avem de găsit o zi specială din viața ta și a mea. Trebuie numaidecât să-i dăm o denumire care să rămână nu doar pentru viața aceasta ci chiar și pentru viața veșnică gravată în cartea vieții. Această zi nu trebuie uitată . Este o zi care poate schimba viața noastră. Această mare zi nu este alta decât ziua când l-am întâlnit pe Isus! Dacă cineva te-ar întreba dacă L-ai găsit pe Isus și în ce fel, ce i-ai răspunde ?

  Despre Andrei ni se spune că ziua aceea începuse ca oricare alta, o zi cu greutăți cu multe provocări cu același program, cu aceeași muncă obișnuită de pescar. Pe malul lacului Galileii, Andrei acceptase provocarea de a-L căuta pe Isus la îndemnul Duhului Sfânt manifestat în curiozitatea de a afla unde locuiește Isus? Cine ar fi putut ști unde locuia Isus? Andrei l-a chemat și pe Petru fratele său și în ziua aceea au aflat unde locuia Isus! De fapt Isus nu avea o locuință proprie(Matei 8;20), casa Lui este în inima ta și mea, dacă azi sunt gata să-L caut din toată inima.

  Ce frumos ar fi ca în ceruri să se scrie: 8 NOIEMBRIE 2020 …. (pune numele tău) ziua în care L-am găsit pe Mesia.

  În ziua aceea Andrei fratele lui Petru găsise cea mai de preț comoară, pe Isus. Te provoc în această dimineață să-L căutăm pe Isus și să nu renunțăm până nu îl vom găsi. Să pornim!

  Daniluc Daniel, Pastor – Conferința Moldova

  Să-l găsim pe Isus! - 2020. Unul din cei doi, cari auziseră cuvintele lui Ioan și merseseră după Isus, era Andrei, fratele lui Simon Petru. El, cel dintâi, a găsit pe fratele său Simon, și i-a zis: „Noi am găsit pe Mesia” (care, tălmăcit însemnează Hristos). (Ioan 1:40)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...