Articolul precedentA vitatkozás szelleme a gonosztól van
  Articolul următorDiscriminare

  Totul

  Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13

  Ți s-a întâmplat vreodată să spui că nu mai poți, că vrei să renunți la tot? Ei bine să știi că nu ești singurul care ai spus acest lucru. Am avut multe momente în care simțeam că nu mai pot, nu mai găsesc cale de ieșire dintr-o situație sau nu știu cum să demarez vreun proiect la care m-am angajat să îl fac cu entuziasm maxim și în încercările mele de a găsi modalitatea cea mai frumoasă și cea mai bună de a duce la bun sfârșit proiectul m-am trezit că parcă toate ideile și toate gândurile s-au evaporat și nu știu ce să fac.

  Ei bine se întâmpla într-o primăvară în care îmi plănuiam cu mare grijă prima mea tabără de vara pentru Licurici. Mai participasem la organizarea altor tabere dar nu ca organizator principal. La început mi s-a părut foarte simplu să găsesc activități, drumeții, tema principală asupra căreia să îndrept gândul fiecărui participant dar nu a fost chiar atât de simplu.

  Nu aveam echipă și nici o perspectivă care să-mi arate că în tabăra organizată de mine să fie vreun participant. Ce să mai vorbesc de viziunea pe care o aveam că voi putea dezvolta acest program să fie și funcțional. Speriată de ce îmi stătea în față m-a apucat panica de-a dreptul și căutam să găsesc cum să fac. În iureșul evenimentelor și cuprinsă de panică am uitat un lucru esențial însă nu mi-a fost greu să recunosc unde greșisem, să îmi văd neputința și să apelez la ajutorul Lui. Cred că atunci am învățat să depind de El în fiecare pas, să Il rog să îmi fie aproape, să mă inspire și mai ales să mă întărească. M-am lăsat întru totul în mâna Lui iar El m-a călăuzit într-un mod minunat.

  Am găsit oameni devotați care m-au sprijinit în organizare, am avut un bucătar excepțional, un capelan care atunci când l-am rugat nu a ezitat să vină și totul a mers ca pe roate. Prima tabără a fost modestă dar am avut oameni care mi-au spus că L-au întâlnit aici pe Isus, care au spus că i-am conștientizat de cât de important este să redescoperi că poți să depinzi întru totul de El.

  A fost momentul în care mi-am dat seama că “pot totul în Hristos care mă întărește” iar acest verset a devenit motto-ul meu. Nu uita că atunci când crezi că ai ajuns la capătul puterilor Isus îți spune că în El totul e posibil. Isus să devină și tăria ta ca să fi un învingător!

  Szasz-Gerocs Gertrud-Laura, Coordonator Exploratori Cluj

  Totul - 2020. Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...