Articolul precedentEgyetlen egyért is
  Articolul următorDomnul e totul

  De la sămânță la rod

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. (Filipeni 1:6)

  Când eram mic bunica mă lua cu ea în ogor și îmi arăta cum se seamănă apoi cum se plivește buruiana, ca apoi să te poți bucura de o anumită legumă. Îmi spunea că așa suntem noi ca o sămânță așezată pe pământ. Dumnezeu ne așază într-un loc potrivit pentru noi, dă apoi ploaie de binecuvântări pentru a crește frumos, ne încălzește cu prezența Sa, așază în stânga și în dreapta noastră niște proptele de care ne prindem și creștem (aceștia sunt părinții), apoi înlătură buruienile din viața noastră prin Cuvântul Său Biblia, desăvârșind creșterea noastră pentru export ceresc. Apoi concluziona pentru mintea mea de copil: „vrei să crești pentru cer? Pune mâna și citește Biblia și vei crește frumos!”. Am înțeles atunci că Dumnezeu face totul pentru desăvârșirea mea dar că eu trebuie să Îl las deschizând inima pentru Cuvântul Său.

  Și în tine el a început o lucrare frumoasă și vrea să o desăvârșească. Permite azi acest lucru și deschide-ți inima. Primește Cuvântul și vei deveni frumos la chip și suflet.

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  De la sămânță la rod - 2020. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. (Filipeni 1:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...