Articolul precedentEgyetlen egyért is
  Articolul următorDomnul e totul

  De la sămânță la rod

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. (Filipeni 1:6)

  Când eram mic bunica mă lua cu ea în ogor și îmi arăta cum se seamănă apoi cum se plivește buruiana, ca apoi să te poți bucura de o anumită legumă. Îmi spunea că așa suntem noi ca o sămânță așezată pe pământ. Dumnezeu ne așază într-un loc potrivit pentru noi, dă apoi ploaie de binecuvântări pentru a crește frumos, ne încălzește cu prezența Sa, așază în stânga și în dreapta noastră niște proptele de care ne prindem și creștem (aceștia sunt părinții), apoi înlătură buruienile din viața noastră prin Cuvântul Său Biblia, desăvârșind creșterea noastră pentru export ceresc. Apoi concluziona pentru mintea mea de copil: „vrei să crești pentru cer? Pune mâna și citește Biblia și vei crește frumos!”. Am înțeles atunci că Dumnezeu face totul pentru desăvârșirea mea dar că eu trebuie să Îl las deschizând inima pentru Cuvântul Său.

  Și în tine el a început o lucrare frumoasă și vrea să o desăvârșească. Permite azi acest lucru și deschide-ți inima. Primește Cuvântul și vei deveni frumos la chip și suflet.

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Incomparabilul Isus

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  Deschide, acum!

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  „Nu poți fără El!”

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  Îndrăznește să crezi!

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Publicate astăzi

  Covrigul în formă de opt

  Cine nu caută decât exteriorul lucrurilor va descoperi că în interior nu primește nimic. Ceea ce face ca lucrurile să fie strălucitoare și ispititoare dispare odată cu lumina reflectoarelor, iar ceea ce rămâne este golul desenat de fosta lor strălucire, de cele mai multe ori un gol imens.

  După ce nu voi mai fi

  Concentrează-te mai puțin pe stresul care îți stă în față și scoate ce poți mai bun din tine. Lasă urme bune oriunde mergi. Despre tine să se spună cuvinte bune. Țintește excelența tot timpul. La final, tot ceea ce facem transmite ceva despre noi. Fă tot ce ține de tine ca să transmiți pozitivitate oriunde te conduce Dumnezeu.

  Eu n-o să mă las dominat

  Ţine minte, mai ales în timpul ispitei, că Dumnezeu însuşi te va întări, te va ajuta şi te va susţine cu mâna Sa neprihănită!

  Ellen G. White (1827–1915)

  Doamne, ajută-ne să prețuim descoperirea profetică și să fim preocupați de voia Ta descoperită prin profeții Tăi! PROVOCARE: Oferă-i unui tânăr o carte scrisă de Ellen White! Ajută-l să înțeleagă de ce aceste scrieri ale ei sunt atât de importante!

  Az egyetlen valódi kincs: az igaz jellem

  „Korall és kristály említni sem való, a bölcsesség ára drágább a gyöngyöknél.” (Jób 28,18)„Az isteni...