Articolul precedentEgyetlen egyért is
  Articolul următorDomnul e totul

  De la sămânță la rod

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. (Filipeni 1:6)

  Când eram mic bunica mă lua cu ea în ogor și îmi arăta cum se seamănă apoi cum se plivește buruiana, ca apoi să te poți bucura de o anumită legumă. Îmi spunea că așa suntem noi ca o sămânță așezată pe pământ. Dumnezeu ne așază într-un loc potrivit pentru noi, dă apoi ploaie de binecuvântări pentru a crește frumos, ne încălzește cu prezența Sa, așază în stânga și în dreapta noastră niște proptele de care ne prindem și creștem (aceștia sunt părinții), apoi înlătură buruienile din viața noastră prin Cuvântul Său Biblia, desăvârșind creșterea noastră pentru export ceresc. Apoi concluziona pentru mintea mea de copil: „vrei să crești pentru cer? Pune mâna și citește Biblia și vei crește frumos!”. Am înțeles atunci că Dumnezeu face totul pentru desăvârșirea mea dar că eu trebuie să Îl las deschizând inima pentru Cuvântul Său.

  Și în tine el a început o lucrare frumoasă și vrea să o desăvârșească. Permite azi acest lucru și deschide-ți inima. Primește Cuvântul și vei deveni frumos la chip și suflet.

  Marin Chirileanu, Master Ghid – Conferința Moldova

  De la sămânță la rod - 2020. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. (Filipeni 1:6)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu nu renunță

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Atât de important

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  „Căutați-Mă, și veți trăi!”

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Când te-ai pierdut ultima dată?

  Chiar dacă ai fi risipit până la cealaltă margine a cerului, chiar și de acolo...

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...