Articolul precedentHűséges munkás
  Articolul următorHint de căutare

  Sunt eu un bun împlinitor al Cuvântului?

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  ,,Mă simt așa de împlinită. Am fost și Sabatul acesta în casa Domnului unde m-am umplut de duhul lui Dumnezeu. Predică a fost super tare. Acele cuvinte mi-au mângâiat urechile. Numai de nu mi-aș fi amintit de baba aia enervantă care de abia își târăște picioarele până la apartamentul meu și mă roagă să îi tot fac cumpărături. Și pe deasupra enervantul de frate’mio care toată ziua are nevoie de ajutor la teme. Și mai e și cerșetorul ăla fără mâini de la colțul străzii care altceva în afară să ceară nu știe. Dacă nu ar mai fi oamenii ăștia enervanți care să îmi strice bucuria Sabatelor și părtășia cu Domnul. Când îmi amintesc de ei mă enervez instantaneu. Dar lasă că Tatăl meu Ceresc o să îmi dea putere să îi mai suport că la câte fac pentru El, merit. Plătesc zecimea constant, nu port haine indecente, le zâmbesc prietenilor și mă comport frumos cu ei, sunt un exemplu în alimentație, când ei mănâncă cipsuri cu porc eu mănânc cu paprika și beau cola atunci când ei beau bere cu alcool. Dacă ar fi toți copii ca mine, lumea asta ar fi mult mai bună. Abia aștept să vină Domnul să mă ia acasă unde mi-e locul.”

  Credeți că o astfel de persoană ar fi cu adevărat un împlinitor al Cuvântului?

  Biblia relatează că în același mod gândeau și fariseii și au fost aspru criticați de Domnul Isus.

  Tudorașcu Sarah, Elevă – Liceul Teologic Adventist Maranatha – Conferința Transilvania de Sud

  Sunt eu un bun împlinitor al Cuvântului? - 2020. Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...