Articolul precedentHűséges munkás
  Articolul următorHint de căutare

  Sunt eu un bun împlinitor al Cuvântului?

  Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. (Iacov 1:22)

  ,,Mă simt așa de împlinită. Am fost și Sabatul acesta în casa Domnului unde m-am umplut de duhul lui Dumnezeu. Predică a fost super tare. Acele cuvinte mi-au mângâiat urechile. Numai de nu mi-aș fi amintit de baba aia enervantă care de abia își târăște picioarele până la apartamentul meu și mă roagă să îi tot fac cumpărături. Și pe deasupra enervantul de frate’mio care toată ziua are nevoie de ajutor la teme. Și mai e și cerșetorul ăla fără mâini de la colțul străzii care altceva în afară să ceară nu știe. Dacă nu ar mai fi oamenii ăștia enervanți care să îmi strice bucuria Sabatelor și părtășia cu Domnul. Când îmi amintesc de ei mă enervez instantaneu. Dar lasă că Tatăl meu Ceresc o să îmi dea putere să îi mai suport că la câte fac pentru El, merit. Plătesc zecimea constant, nu port haine indecente, le zâmbesc prietenilor și mă comport frumos cu ei, sunt un exemplu în alimentație, când ei mănâncă cipsuri cu porc eu mănânc cu paprika și beau cola atunci când ei beau bere cu alcool. Dacă ar fi toți copii ca mine, lumea asta ar fi mult mai bună. Abia aștept să vină Domnul să mă ia acasă unde mi-e locul.”

  Credeți că o astfel de persoană ar fi cu adevărat un împlinitor al Cuvântului?

  Biblia relatează că în același mod gândeau și fariseii și au fost aspru criticați de Domnul Isus.

  Tudorașcu Sarah, Elevă – Liceul Teologic Adventist Maranatha – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Incomparabilul Isus

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  Deschide, acum!

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  „Nu poți fără El!”

  „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este supt cer nici un alt Nume...

  Îndrăznește să crezi!

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri;...

  Publicate astăzi

  Covrigul în formă de opt

  Cine nu caută decât exteriorul lucrurilor va descoperi că în interior nu primește nimic. Ceea ce face ca lucrurile să fie strălucitoare și ispititoare dispare odată cu lumina reflectoarelor, iar ceea ce rămâne este golul desenat de fosta lor strălucire, de cele mai multe ori un gol imens.

  După ce nu voi mai fi

  Concentrează-te mai puțin pe stresul care îți stă în față și scoate ce poți mai bun din tine. Lasă urme bune oriunde mergi. Despre tine să se spună cuvinte bune. Țintește excelența tot timpul. La final, tot ceea ce facem transmite ceva despre noi. Fă tot ce ține de tine ca să transmiți pozitivitate oriunde te conduce Dumnezeu.

  Eu n-o să mă las dominat

  Ţine minte, mai ales în timpul ispitei, că Dumnezeu însuşi te va întări, te va ajuta şi te va susţine cu mâna Sa neprihănită!

  Ellen G. White (1827–1915)

  Doamne, ajută-ne să prețuim descoperirea profetică și să fim preocupați de voia Ta descoperită prin profeții Tăi! PROVOCARE: Oferă-i unui tânăr o carte scrisă de Ellen White! Ajută-l să înțeleagă de ce aceste scrieri ale ei sunt atât de importante!

  Az egyetlen valódi kincs: az igaz jellem

  „Korall és kristály említni sem való, a bölcsesség ára drágább a gyöngyöknél.” (Jób 28,18)„Az isteni...