Articolul precedentRugă pentru copii
  Articolul următorPăcăliciul păcălit

  În Numele Meu

  Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor. (Matei 18:20)

  De când eram mică am auzit și învățat un cântecel care la un moment dat spune așa: „Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu sporește”. Și într-adevăr, atunci când trebuia să merg noaptea pe stradă sau când mergeam prin pădure era mult mai ușor când eram cu încă cineva. E bine când sunt mai multe persoane la un loc.

  Isus promite că este alături de cei care sunt doi sau trei adunați. Ce plăcut este să știi că Isus este cu tine.

  Însă, în text apare o condiție de care trebuie să ții cont indiferent de numărul de persoane. Iată condiția: „în Numele Meu”. Da, aici este secretul – gândurile și dorințele celor strânși laolaltă să fie după voia lui Dumnezeu și sub călăuzirea Lui.

  Domnul să fie cu tine astăzi, indiferent de cât de multe persoane veți fi în același loc.

  Și încă un lucru, să nu crezi că dacă vei fi singur Dumnezeu nu va fi cu tine, ba da. Însă mai multe persoane în același loc, adunate în Numele Lui, formează un grup de suport.

  Domnul să fie cu tine astăzi mereu.

  Emima Bucur, Mentor – Conferința Muntenia

  În Numele Meu - 2020. Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor. (Matei 18:20)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu pentru o zi

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...