În Numele Meu

Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor. (Matei 18:20)

De când eram mică am auzit și învățat un cântecel care la un moment dat spune așa: „Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu sporește”. Și într-adevăr, atunci când trebuia să merg noaptea pe stradă sau când mergeam prin pădure era mult mai ușor când eram cu încă cineva. E bine când sunt mai multe persoane la un loc.

Isus promite că este alături de cei care sunt doi sau trei adunați. Ce plăcut este să știi că Isus este cu tine.

Însă, în text apare o condiție de care trebuie să ții cont indiferent de numărul de persoane. Iată condiția: „în Numele Meu”. Da, aici este secretul – gândurile și dorințele celor strânși laolaltă să fie după voia lui Dumnezeu și sub călăuzirea Lui.

Domnul să fie cu tine astăzi, indiferent de cât de multe persoane veți fi în același loc.

Și încă un lucru, să nu crezi că dacă vei fi singur Dumnezeu nu va fi cu tine, ba da. Însă mai multe persoane în același loc, adunate în Numele Lui, formează un grup de suport.

Domnul să fie cu tine astăzi mereu.

Emima Bucur, Mentor – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor