Articolul precedentLa fel ca bureţii
  Articolul următorDrama nașterii nu s-a terminat

  Fiți curajoși!

  V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea. (Ioan 16:33)

  A fost cândva o tânără de 14 ani, care visa să devină medic chirurg. Locuia la țară și era al patrulea copil dintr-o familie cu șase copii. Posibilitățile financiare nu permiteau naveta la oraș, așa că părinții n-au mai putut să o lase la liceu. Dar fetei îi plăcea să învețe, obținuse și bursă. A ajuns să lucreze sezonier, doar să adune bani suficienți pentru școală. După 2 ani, și-a găsit chirie în oraș și a început să lucreze mai întâi vânzătoare în piață, apoi într-o fabrică. Dimineața mergea la lucru, iar după amiaza la școală. Într-un final, a reușit! A făcut și facultate și masterat. Nu a devenit medic, dar într-un fel anume, vindecă suflete de copilași.

  Poate azi ești trist, descurajat și ai multe neajunsuri. Visezi la ceva anume, dar nu se poate realiza. Sau pur și simplu nu găsești o persoană de încredere. Nu ești singur! Cineva luptă pentru tine! Privește ce mesaj minunat ți-a trimis Isus! O făgăduință încurajatoare și plină de speranță: „…aveți încredere, am biruit lumea”, sau mai bine zis, „aveți încredere, victoria asupra lumii este a mea”. Încrederea se bazează pe victoria lui Isus asupra lumii.

  Hai să ne apropiem de El, să-L cunoaștem personal pe Dumnezeu! Începe o relație deschisă și personală cu El. Nu este ușor să ne rezolvăm problemele sufletești; este o luptă! Dar este o luptă pe care Isus promite să o câștige pentru noi! Este o parte a războiului în care vrăjmașul a fost înfrânt decisiv la cruce. Așadar, te rog, apropie-te de Acela care a câștigat dreptul de a fi Salvatorul tău, Eroul tău, Mântuitorul tău.

  Rămâi de partea învingătorului!

  Maria Moca, Ghid – Conferința Banat

  Fiți curajoși! - 2020. V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea. (Ioan 16:33)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...