Rugăciunea mea pentru tine

  Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)

  Ce rugăciune de binecuvântare minunată! O rugăciune pe care o vei găsi și în alte pasaje biblice cum ar fi Psalmul 67. Gândește-te la această imagine a lui Dumnezeu care dorește să îți ofere binecuvântarea Lui păzindu-te de orice s-ar putea întâmpla rău, făcând să lumineze fața Lui peste tine, să îți ofere harul Său și să-ți dea pacea. Ce ai putea să îți dorești mai mult? Găsești la El siguranță, iertare și liniște sufletească. În mijlocul agitației acestei lumi, să Îl ai pe Dumnezeu este o adevărată binecuvântare!

  Mă rog azi pentru tine ca Domnul să te binecuvânteze în toate felurile. Nu doar fizic și spiritual ci și relațional și emoțional. Mă rog să cunoști binecuvântarea lui Dumnezeu. Fie ca El să te susțină cu brațul Său și să te ajute să depășești orice problemă pe care o ai în viața ta. Mă rog ca El să îți zâmbească astfel încât viața ta să radieze de bucurii nespuse. Mă rog de asemenea să poți simți că ești privit cu blândețe divină, că ești cunoscut și iubit de Dumnezeu chiar și în cele mai întunecate momente ale vieții tale.

  Predau ștafeta către tine și te îndemn să te gândești la persoanele dragi ție pentru care ai vrea să înalți și tu acum această rugăciune. Nu refuza acest dar pe care Dumnezeu ți-l pune la dispoziție, de a mijloci în rugăciune pentru bunăstarea celor din jurul tău. 

  Fii binecuvântat!


  Diana Belean, Ghid – Conferința Banat

  Rugăciunea mea pentru tine - Devotional explo. Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...