Rugăciunea mea pentru tine

  Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)

  Ce rugăciune de binecuvântare minunată! O rugăciune pe care o vei găsi și în alte pasaje biblice cum ar fi Psalmul 67. Gândește-te la această imagine a lui Dumnezeu care dorește să îți ofere binecuvântarea Lui păzindu-te de orice s-ar putea întâmpla rău, făcând să lumineze fața Lui peste tine, să îți ofere harul Său și să-ți dea pacea. Ce ai putea să îți dorești mai mult? Găsești la El siguranță, iertare și liniște sufletească. În mijlocul agitației acestei lumi, să Îl ai pe Dumnezeu este o adevărată binecuvântare!

  Mă rog azi pentru tine ca Domnul să te binecuvânteze în toate felurile. Nu doar fizic și spiritual ci și relațional și emoțional. Mă rog să cunoști binecuvântarea lui Dumnezeu. Fie ca El să te susțină cu brațul Său și să te ajute să depășești orice problemă pe care o ai în viața ta. Mă rog ca El să îți zâmbească astfel încât viața ta să radieze de bucurii nespuse. Mă rog de asemenea să poți simți că ești privit cu blândețe divină, că ești cunoscut și iubit de Dumnezeu chiar și în cele mai întunecate momente ale vieții tale.

  Predau ștafeta către tine și te îndemn să te gândești la persoanele dragi ție pentru care ai vrea să înalți și tu acum această rugăciune. Nu refuza acest dar pe care Dumnezeu ți-l pune la dispoziție, de a mijloci în rugăciune pentru bunăstarea celor din jurul tău. 

  Fii binecuvântat!


  Diana Belean, Ghid – Conferința Banat

  Rugăciunea mea pentru tine - Devotional explo. Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...